Wat ik in een week deed #118

We zijn weer een week verder! Eerlijk, ik was er nog niet zo aan toe om weer aan het werk te gaan vandaag. Het weekend voelde echt veel te kort. Maar ach, here we go!

Maandag werkte ik thuis en dat was super fijn. Ik regelde wat dingen met de verzekering en maakte wat foto’s voor Instagram (naast braaf werken natuurlijk).

Dinsdag was echt ellendig. Het was ’s ochtends al druk op de weg waardoor ik later was en ’s middags deed ik er bijna 2 uur over om thuis te komen, in plaats van een half uur. Zo irritant! Ik was ook echt moe daarna en voelde het de dag erna ook nog wel. Zo zonde altijd.

Van woensdag heb ik alleen deze foto. Ik had m’n nieuwe(re) schoenen weer eens aan maar ze zitten nog steeds niet zo lekker. Zo jammer.

Donderdag was ik weer vrij, super fijn! Deze keer had ik afgesproken met Caroline in Haarlem. Ze komt uit Amerika maar heeft roots in Nederland, dus ze is regelmatig in het land. We aten een lekker taartje bij Bij Babette en hadden het voornamelijk over werk en online business. Dat vind ik altijd weer erg inspirerend en motiverend!

Daarna ging ik aan de slag met de nieuwe sticker sheets. Flink wat foto’s maken, want alle listings op Etsy moesten geupdate worden.

En ’s avonds kwam schatje thuis met donuts uit Amsterdam. Lekker!

We gingen nog even naar Amsterdam om te shoppen bij de outlet en bij TK Maxx. We kochten een staafmixer bij de Mediamarkt en bij TK Maxx vond ik deze journal cover. Ik vond ‘m zelf niet zo, maar wel echt iets voor mijn mama. Dus ik nam hem mee voor haar!

Vrijdag weer lekker naar kantoor.. En ik voelde me lekker zomers met mijn nieuwe blauwe broek.

’s Avonds gingen we naar de Gamma om laminaat te halen. Ons laminaat is beschadigd geraakt door een lekkage in de keuken. Gelukkig was het nog wel te koop, dus we hoeven niet alles opnieuw te leggen.

En terwijl de mannen op zaterdag druk bezig waren met de vloer, ging ik even mijn bullet journal updaten. Van een penvriendinnetje in Duitsland kreeg ik laatst deze ronde stickers en ik vind ze echt heel mooi!

Tadaa! Ik vind het nog steeds leuk om naast mijn gewone bullet journal deze “life” journal bij te houden.

’s Avonds aten we pizza en ik wilde deze pizza weleens proberen! Hij was eigenlijk helemaal prima en zeker niet heel anders of minder van smaak dan een gewone diepvriespizza.

Op zondag gingen we nog even Haarlem in. Een cadeautje scoren voor vriendje bij Apple en natuurlijk even kwijlen op alle mooie Dr Martens bij de Popshop.

En wat is Haarlem toch mooi! Als we oneindig budget (en geen 3 auto’s) hadden zou ik er zo willen wonen.

Deze week wordt wel wat druk qua werk, maar ik heb gelukkig wel weer mijn vrije donderdag om naar uit te kijken!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *