Wat ik in een week deed #117

Nieuwe week, nieuwe kansen! En blijkbaar is het vandaag Blue Monday dus ik wens jullie veel succes. Afgelopen week was eigenlijk best prima, al mis ik van een aantal dagen foto’s dus blijkbaar was het ook weer niet zo spannend.

Ik maakte eindelijk weer eens wat creatieve spreads in mijn journal van onder andere mijn verjaardag. Altijd leuk om later weer op terug te kijken!

En fast forward naar donderdag.. Zoals ik al zei, blijkbaar gebeurde er zo weinig op maandag tot en met woensdag dat ik er verder geen foto’s van heb. Op donderdag was ik weer vrij en was ik vooral bezig met huishouden, maar ook even twee nieuwe spreads maakte.

’s Avonds had ik wel behoefte om even weg te gaan en we gingen dus maar weer eens naar de Nike outlet. Deze schoenen vond ik super leuk maar waren nog best wel duur, dus ze bleven staan.

En toen weer fast forward naar zaterdag! We hadden een afspraak gemaakt bij de Toyota dealer om twee auto’s te kunnen proberen: een Auris station en een C-HR. Beide auto’s zijn hybride en vinden we daardoor heel interessant, maar verder zijn ze natuurlijk best wel verschillend qua model en rijgedrag. Dus eerlijk gezegd.. Weten we nog steeds niet voor welk model we moeten gaan, haha! Gelukkig hoeven we nog niet te beslissen (we willen ‘m waarschijnlijk hebben voor de zomervakantie en pas nadat de huidige auto verkocht is).

Deze week had ik wel een beetje een bullet journal crisis en was ik mijn Muji planner wel een beetje zat. Ik besloot eens terug te gaan naar het originele bullet journal systeem zoals bedacht door Ryder Carroll. Super saai qua opzet maar eigenlijk wel super effectief. Dit ga ik voorlopig dus wel uitproberen om te kijken hoe het bevalt!

Zaterdagavond aten we pizza en deze vierkazenpizza van de Jumbo is mijn favoriet! Daarna hadden we nog een feestje bij vrienden van mijn vriend.

Zondag was het tijd om maar eens te gaan kijken wat de schade was na onze lekkage op nieuwjaarsdag. Onze laminaatvloer is daardoor flink beschadigd in de keuken en deze vloer loopt door naar de woonkamer, dus super onhandig met herstellen. Voor nu leven we even zo zodat de vloer kan drogen. Hopelijk kunnen we het aankomend weekend herstellen!

Ik werkte afgelopen week aan het omzetten van mijn stickersetjes naar stickersheets. Naast dat ik het eigenlijk veel mooier vind, kan ik ze wellicht ook zo weer gewoon versturen naar het buitenland. Deze week staat dus onder andere in het teken van het updaten van mijn Etsy shop met deze nieuwe sheets!

We sloten het weekend lekker gezond af met.. McDonald’s. En ik had nog wel het goede voornemen om ver weg te blijven van deze vette hap. Ach, kan gebeuren.

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *