Wat ik in een week deed #116

Back to work! Na twee weken vrij was dat wel echt even afzien. Gelukkig ben ik nu elke donderdag vrij en voelt het dus alsof het weekend net wat dichter bij is.

Maar op maandag was het wel echt even wennen weer. De wekker om 6 uur en vroeg naar het werk, want ik werk nu 9 uur per dag in plaats van 8. Ik had nog wat Etsy bestellingen die op de post moesten en dat deed ik eerst. Helaas kwam ik er een dag later achter dat dit door “nieuwe regels”niet meer zomaar mag. PostNL heeft vervolgens besloten dat elke zending met goederen naar het buitenland dus pakketpost wordt. De verzendkosten worden daardoor 3x zo hoog en dus heb ik maar besloten om geen fysieke items meer naar het buitenland te sturen tot ik een goedkopere optie heb gevonden. Geen goed begin van de week, ik baalde enorm (en veel kleine webshopeigenaren met mij!).

Lekker aan de bak.. Ik moest wel echt even wennen aan in het donker naar mijn werk en in het donker weer naar huis. Hopelijk wordt het snel lichter!

Op woensdagavond gingen we naar de Ikea om de giftcard van kerst uit te geven. Altijd leuk! We kochten eigenlijk vooral nuttige dingen (zakjes, batterijen, inpakpapier) en dus weinig leuks.

Daarna had ik mezelf eindelijk gemotiveerd om foto’s te maken voor Instagram.. En toen was de accu van mijn camera leeg. Vergeten uit te zetten de vorige keer.. Toch jammer als dit gebeurt nadat je jezelf eindelijk heb weten te motiveren!

De volgende dag lukte het gelukkig wel en maakte ik onder andere een foto van de laatste spread van 2019 in mijn journal. Een beetje terugkijken en natuurlijk alvast vooruit kijken! Donderdag was mijn eerste keer parttime dag en dat was dikke prima. Ik moest wel thuisblijven omdat ons lekkageprobleem werd opgelost, maar dat was natuurlijk alleen maar super fijn. Daarna heb ik vooral een beetje opgeruimd en schoongemaakt, mijn Etsy shop aangepast op de nieuwe verzendkosten, en een beetje geknutseld.

En ’s avonds aten we pasta! Met belachelijk veel kaas, haha.

Ik ben nog steeds helemaal verslaafd aan RTC Classic op de iPad dus dat speelde ik bijna elke avond. Toch bijzonder dat je hier vroeger een hele computer voor nodig had en het nu gewoon op een iPad en zelfs op een telefoon kan!

Zaterdag had ik een beetje een off-day en maakte ik ook geen foto’s. Moe van de week en ook nog eens ongesteld, dus zeker niet te genieten. Zondag begonnen we de dag wel weer wat beter met een lekker ontbijtje.

Daarna ging ik maar eens werken aan nieuwe spreads in mijn journal, want daar was ik nog niet aan toe gekomen.

En daarna was het tijd voor een kinderverjaardag met bijbehorende taart! De kids van de zus van mijn vriend waren (bijna) jarig en dat was natuurlijk een drukke boel.

Deze week gaat denk ik wel weer wat soepeler dan vorige week. Ik ben weer donderdag vrij (hoera!) en we hebben nog niet veel op de planning staan. Helemaal prima!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *