Wat ik in een week deed #115

Happy new year! Er was even een radiostilte op mijn blog. Gedeeltelijk vanwege vakantie en feestdagen en gedeeltelijk omdat ik ziek was. Maar het is een nieuw jaar met nieuwe energie, dus here we go!

Afgelopen maandag gingen we naar Bataviastad om maar eens te kijken of er nog goede sale was. Het viel een beetje tegen, maar was wel gezellig. Het tasje hierboven ging niet mee, hoewel ik ‘m best leuk vond. Vriendje was gelukkig wel goed geslaagd!

Oud & nieuw vierden we bij vrienden in de buurt dus dat was wel prima. Lekker op loopafstand en gezellig. Gelukkig trok de mist ook nog een beetje weg! En weer niet de hoofdprijs gewonnen met de Staatsloterij..

Op nieuwjaarsdag hadden we een klein en vooral nat probleempje.. Een lekkage in de keuken. Gelukkig kon er zelfs op nieuwjaarsdag een loodgieter komen en werd het water gedeeltelijk afgesloten. De vloer is er niet beter van geworden en we wachten nog op een afspraak om de storing op te laten lossen, maar er komt gelukkig niet meer water bij. Wel een slecht begin van het nieuwe jaar..

Gelukkig kunnen we wel rollend 2020 door want mijn nieuwe skeelers kwamen binnen! Deze heb ik voor m’n verjaardag gekregen van mijn schoonouders. Vroeger vond ik skeeleren super leuk en er zijn genoeg mooie gebieden bij ons in de buurt om het te doen, dus het leek me leuk om dit weer eens te proberen.

Ook kwam ein-de-lijk mijn Ideal of Sweden bestelling. Op black friday had ik twee hoesjes besteld en pas na een maand kwamen ze binnen.. Ze reageerden ook niet echt op mails en veel mensen waren aan het klagen op hun social media, dus dat was qua experience toch niet zo best. De hoesjes zijn wel oke maar niet echt het geld waard. Gelukkig past die groene wel mooi bij mijn groene iPhone.

Op 2 januari gingen we even wat spullen terug brengen en een beetje shoppen in Hoofddorp. Deze PlayStation stickers waren nu in de sale bij Primark dus gingen ze wel mee, want we hadden er eerder al eens naar gekeken. Leuk voor op een laptop! Verder kochten we niet zoveel en vond ik Primark ook wel weer goed tegenvallen.

Wel een lekkere pizza gegeten bij de Hema! En mijn werk zit er in de buurt, dus we gingen nog even snel langs om wat nieuwjaarsgroeten te brengen. Kon m’n vriend ook eens zien waar ik werk (en hoe hard er toen niet gewerkt werd, haha).

Ik maakte eindelijk weer eens nieuwe stickers voor de shop! Het werden goede voornemens en je kunt ze hier shoppen.

Ik maakte ook nog wat spreads in mijn “life” journal, in dit geval van de dagen rondom kerst. Waar ik de meeste dagen ziek in bed lag helaas, dat was wel jammer.

Op vrijdag gingen we even auto’s kijken. We zitten er toch weer over te denken om een grotere auto te kopen en de cabrio in te ruilen. We gaan graag kamperen en dan is mijn Karl echt veel te klein en een cabrio een beetje onhandig. We willen wel een zuinige auto dus dan is een (plug-in) hybrid wel interessant. Helaas bleek een Outlander zelfs tweedehands best wel duur.. Dus of nog maar even sparen, of toch op zoek naar iets anders!

Deze kerstvakantie hebben we eindelijk weer eens een beetje opgeruimd! In deze zakken zat kleding, handdoeken en schoenen. Op naar het goede doel! En dat ruimt toch wel lekker op zo.

Zaterdag was ik jarig! En zoals je ziet had ik mijn feestjurk aan, haha.

Ik kreeg zelfs bloemen! Van het werk van mijn vriend. We vierden het bij zijn ouders omdat we nog zonder water zaten in de keuken en dat is niet zo handig (lees: geen vaatwasser). Het was wel heel gezellig!

En zondag deden we niet zo heel veel. Ik ben weer helemaal verslaafd aan de old school Rollercoaster Tycoon op de iPad dus dat heb ik wel lekker veel gespeeld in de vakantie. Blijft leuk!

Deze week moeten we allebei weer gewoon aan het werk en dat was zeker vanochtend wel even afzien. Maar ik werk vanaf deze week parttime dus het zijn nu maar 4 dagen in plaats van 5. Dat scheelt wel weer iets! En uiteraard wil ik jullie graag nog veel plezier en geluk wensen voor het nieuwe jaar.

2 Reacties

  1. Opruimen vind ik ook altijd zo heerlijk: lekker van allerlei ”troep” uitzoeken en weg doen. Heerlijke week heb je gehad! Je nieuwe stickers zijn trouwens weer heel mooi, en wat een mooie jurk! Nog gefeliciteerd met je verjaardag. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *