Op de wishlist voor 2020

Hoewel ik in 2020 wederom als doel heb om beter om te gaan met mijn geld, is er toch altijd nog wel een wishlist. In mijn geval staan er vaak ook relatief dure dingen op en ik vind het juist fijn om daar lekker voor te sparen. En dan kopen zodra ik het een goed moment vind, of vind dat ik het wel heb verdiend! Wat er zoal op mijn wishlist voor 2020 staat?

Mijn “life” journal is bijna vol en dus bijna toe aan vervanging. Voor die journal gebruik ik graag een A5-formaat en op dit moment gebruik ik er eentje van Archer & Olive. Die journals zijn echt fantastisch! Heel dik papier waardoor niks doordrukt en kwalitatief voelen ze ook goed aan. Ze zijn wel wat prijzig (€35,95) maar het verschil in kwaliteit merk je wel echt. Ik wil dus graag weer een nieuwe als deze vol is!

Vorig jaar kocht ik een paar Dr. Martens en het zijn echt mega fijne schoenen. Stiekem aas ik al een tijdje op een tweede paar, maar ik ben er eigenlijk nog niet helemaal over uit wat ik dan zou willen. Ik vind hoge Dr. Martens met glitters super tof, alleen is dat niet heel “draagbaar” en schijnen ze best snel lelijk te worden. Zo’n laag model lijkt me eigenlijk ook wel wat en dit model kan ook prima als het wat warmer wordt. Of ga ik dan juist voor een lekker opvallend model? Lastig lastig!

Als je mijn diaries bekijkt dan weet je vast al dat we al een tijdje op zoek zijn naar een nieuwe auto. We kamperen graag en onze huidige auto’s zijn daar allebei niet zo handig voor (een kleine Karl en een cabrio). Dus overwegen we om samen een grotere auto te kopen. Op dit moment gaat het tussen de Toyota Auris station en de Toyota C-HR. De C-HR vinden we allebei echt veel stoerder en leuker, maar hij is net wat minder praktisch dan zo’n Auris. Ook hebben we nog niet de perfecte tweedehands uitvoering gevonden. Gelukkig hebben we geen haast!

 


Als Apple-fangirl staat er natuurlijk altijd iets van Apple op de wishlist. Mijn MacBook is inmiddels 7 jaar oud en doet het op zich nog wel prima. Hij heeft nieuw werkgeheugen en een SSD en is eigenlijk net zo snel als de MacBooks die je nu bij Apple kunt kopen. Maar natuurlijk is hij wel een beetje lomp en sta ik toch elke keer weer te kwijlen bij de nieuwe MacBooks. Dus zeker geen prioriteit, maar wie weet. Hetzelfde geldt voor de iPad Pro overigens. Ik heb een gewone iPad die ik veel gebruik voor tekenen en ik zou stiekem wel een iPad Pro willen hebben omdat het scherm natuurlijk stukken beter is. Maar e is niks mis met mijn huidige iPad en hij kan ook prima nog wel even mee!

Als laatste staat er nog een tasje op de wishlist. Ik zou graag een rechthoekig klein tasje willen hebben voor bij mijn collectie, want zoiets heb ik nog niet! Marc Jacobs heeft de Snapshot tas die er super tof uit ziet, maar ik vind ‘m toch wel erg duur. Furla heeft een soortgelijk model en die is vast wel goedkoper te scoren in de outlet.

Al met al genoeg om lekker voor te sparen! Wat staat er op jouw wishlist?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *