Wat ik in een week deed #114

Afgelopen week was weer gewoon, normaal, en misschien zelfs een beetje saai. Maar zo erg vond ik het niet! Al ben ik wel echt al maximaal aan het aftellen tot aan de kerstvakantie, want daar ben ik wel flink aan toe.

Op maandag weer lekker aan de slag op kantoor. Ik had een paar grote dingen voor werk die ik moest gaan oppakken en dat vind ik altijd maar jammer, want daar worden to do lijstjes niet zo lang van haha.

Op maandagavond begonnen we weer aan een nieuwe puzzel! Van Sinterklaas hadden we een Jan van Haasteren puzzel gekregen en die puzzelde best wel fijn, al was hij best moeilijk!

Aangezien ik nu over ben gestapt op een Muji planner lag mijn bullet journal een beetje te verstoffen, maar hij heeft nu een tweede leven als creatief dagboek. Ik vind het best chill om af en toe hier lekker aan te werken!

Op dinsdag begon het al wel ergens op te lijken..

En woensdagavond was hij af! Ik vind het soms wel stom dat we zo snel door die puzzels gaan, maar dat krijg je natuurlijk ook als je er samen aan werkt. Ik vond het wel een leuke puzzel! Iets uitdagender dan de puzzels die we eerder hebben gemaakt omdat je hier zoveel poppetjes en gezichtjes hebt, maar zeker niet zo moeilijk als sommige andere puzzels.

Lekker bezig deze week!

Van de dagen ertussen heb ik blijkbaar geen foto’s, want we zijn alweer aangekomen bij vrijdag. ’s Avonds hadden we wel even zin om weg te gaan en het werd Akerpoort in Amsterdam. Hier zit onder andere een Nike outlet waar ik altijd wel graag kijk (maar de laatste tijd zelden wat koop). Vriendje slaagde wel goed bij de Just Brands en de Intersport outlet!

Voor sinterklaas kreeg ik een adventskalender van Happy Socks, dus ik kan elke dag een nieuw paar aan! Deze kersensokken zijn tot nu mijn favoriet.

Zaterdag waren vriendje en familie bezig in de tuin en ging ik lekker knutselen. Onze buren gaan helaas verhuizen maar we konden wel hun zonnescherm overnemen en daar zijn we super blij mee! Het wordt namelijk ’s zomers altijd snel heet in ons huis omdat de zon heel lang op de achterkant staat, dus een zonnescherm scheelt dan een hele hoop. Helaas zijn ze wel heel prijzig dus een nieuwe vonden we nogal zonde (het is een huurhuis). Gelukkig nu toch gelukt!

Zondag beginnen we de dag met lekkere (Kerst)broodjes.

En daarna gingen we naar de Kerstmarkt.. Die afgelast bleek te zijn in verband met het slechte weer en de wind. Boehhh! Ach, we hadden wel onze wandeling in the pocket en de winkels waren wel open. M’n Dr. Martens bevallen nog steeds uitstekend!

En ’s avonds gingen we lekker aan de pizza (met Ajax op de achtergrond maar dat was niet zo’n succes). Ik werkte ook aan wat nieuwe dingen voor mijn shop, dus hopelijk kunnen ze snel online.

Deze week is de laatste normale werkweek voor de Kerst(vakantie). Er moeten nog wel wat dingetjes afgerond worden op het werk, dus ik ben benieuwd of dat gaat lukken. Aankomende zaterdag gaan we al Kerst vieren met mijn ouders dus daar kijk ik wel naar uit!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *