Wat ik in een week deed #113

Afgelopen week was.. Niet zo’n succes. De week ervoor voelde ik me al de hele week vrij ellendig en nu besloot ik me toch maar ziek te melden op maandag. En dan toch maar eens naar de dokter.

En dat vond ik maar jammer, want ik begon juist deze week in mijn nieuwe planner van Muji! De bullet journal gaat tijdelijk even de kast in omdat ik er gewoon niet meer genoeg inspiratie voor heb.

Maandagavond maakten we wel samen de puzzel af, go us! Ik vond deze puzzel wel leuk, al was het middelste deel met het grote huis nog best wel lastig.

Dinsdag besloot ik toch maar naar de huisarts te gaan. Ik had steeds last van maagpijn en maagkrampen en dat is niet de eerste keer. De huisarts kon niet gelijk zeggen wat het zou kunnen zijn en dus moest ik bloed laten prikken. De volgende dag zat ik dan ook netjes in het ziekenhuis te wachten. Helaas lukte het bloed prikken de eerste keer niet (na 5 pogingen..). Vorige keer was het ook al zo’n drama! Ik kan er gelukkig wel prima tegen, maar ze prikken bij mij vaak mis.

Ik maakte alsnog wel wat spreads in mijn bullet journal, want ik ga ‘m denk ik maar als een soort dagboek gebruiken. En ik kon gelijk mijn nieuwe Paperang printer uitproberen!

De volgende dag waren we weer terug in het ziekenhuis. Deze keer lukte het bloedprikken gelukkig de tweede keer wel!

En daarna ging ik weer lekker thuis serie kijken en een beetje knutselen. Van knutselen word ik altijd lekker zen en dat is dan ook een van de weinige dingen die ik wel wil doen als ik me niet zo top voel.

Aan het eind van het jaar laat Spotify je altijd weten wat je zoal hebt geluisterd en dat vind ik altijd wel leuk om te zien! Er is ook zo’n playlist met je meest geluisterde nummers van het jaar en die zet ik ook graag aan.

Donderdag was het natuurlijk Sinterklaas en hoewel het echte feest voor ons pas in het weekend was, kreeg ik wel twee cadeautjes van mijn eigen hulpsint. Ik wilde graag wat huisjes voor een kerstdorp en dit jaar verkoopt Blokker allerlei soorten van Anton Pieck. Ik kreeg een bakkerij en een auto, helemaal leuk!

Daarna gingen we even snel naar de Makro om nog een cadeautje te scoren. Helaas hadden ze het niet en voelde ik me toch nog steeds niet zo lekker. Balen!

Ondanks dat ik nauwelijks gewerkt heb, probeerde ik toch nog wat van deze week te maken. Donderdag werkte ik wel weer vanuit huis en vrijdag ging ik naar kantoor, maar dat was eigenlijk misschien nog wel iets te snel. Maar ik vind het altijd zo lastig om thuis te zijn en niks te doen!

Zaterdag gingen we Sinterklaas vieren met de familie van m’n vriend. Twee hele drukke kids dus, die natuurlijk heel zenuwachtig waren voor alle cadeautjes.

Maar wij zijn ook goed verwend! Ik kreeg nog meer huisjes en poppetjes voor m’n kerstdorp en ik kreeg een Happy Socks adventskalender! Dat zijn een hoop sokken kan ik je vertellen, haha.

Zondag moesten we wel even bijkomen van het Sinterklaas vieren en deden we niet bijzonder veel. De ouders van m’n vriend waren zo lief geweest om een kerstboom voor ons te halen en die besloten we zondag dus maar te gaan versieren.

En natuurlijk moest ik m’n kerstdorpje ook neerzetten!

’s Avonds gingen we nog even snel naar de Action en naar de Appie. De Action was qua kerstversieringen echt helemaal geplunderd, dus blijkbaar waren we niet de enigen die de kerstboom hebben versierd! En bij de Appie hebben we stiekem nog wat Sinterklaasgoodies ingeslagen (lees: Van Delft pepernoten).

Inmiddels voel ik me wel weer iets beter gelukkig, al kijk ik alsnog wel uit naar even een beetje vakantie. Deze week hebben we gelukkig nog weinig plannen en is mijn plan ook zeker om een beetje rustig aan te doen!

Hebben jullie nog Sinterklaas gevierd?

4 Reacties

  1. Bij mij ook altijd drama dat bloedprikken. Bij de Star mogen ze niet meer dan 2x proberen. Dan word je weer weggestuurd. Nu ga ik altijd in het ziekenhuis maar ze moeten er altijd iemand bij roepen. En dan nog met een babynaaldje…
    Mooie boom hoor!

  2. Het lijkt wel alsof iedereen zich vorige week ellendig voelde. Ik zat vanaf dinsdag thuis met een luchtweginfectie en ook in het weekend voelde ik me nog slap. Nu ben ik eindelijk aan de beterhand. Blij te lezen dat je je intussen wat beter voelt! Ik kijk ook echt uit naar die (voor mij) twee weken vakantie …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *