Wat ik in een week deed #112

Vandaag voornamelijk zielig en ziek zijn, want het is niet zo mijn dag. Vorige week was ook niet zo mijn week helaas. Toch een beetje te druk geweest denk ik! Afgelopen week was gelukkig dan ook niet zo heel druk.

Maandag begonnen we de dag lekker snel.. Want we mochten in een dure auto rijden op kantoor! Ik heb een half rondje gereden maar het was toch niet zo mijn ding. Even optrekken en je rijdt al te hard! Dan maar lekker in mijn trage Karl :).

De aftermath van twee drukke weken was wel weer dat er een hoop to do’s op m’n lijstje stonden. Zoveel dat er lelijke post-its aan te pas kwamen!

Woensdag droeg ik mijn nieuwe AC/DC shirt en daar was ik wel blij mee! Een van m’n collega’s zeurt altijd over deze trend, want meestal kennen de meiden die het dragen niet eens de band of de muziek. Ik vind AC/DC juist heel tof en dus des te leuker om zo’n shirt te hebben. Hij komt van de H&M!

Woensdag voegde ik ook eindelijk weer wat nieuwe items toe aan mijn Etsy shop, namelijk wat washi tape samples. Gek genoeg worden deze samples juist het meest gekocht, terwijl ik ergens bang was dat mensen het juist stom zouden vinden. Maar zelf vind ik het ook leuk om dit te kopen. Want zo kan je tenminste veel verschillende washi tapes uitproberen!

M’n schatje moest voor het laatst weer even in een hotel voor werk en dus was ik niet heel creatief qua koken (normaal eigenlijk ook niet, maar goed). Dit was wel de meest armoede pasta in tijden, haha!

Daarna besloot ik een deel van mijn creatieve spullen maar weer eens een beetje uit te zoeken. Een paar dingen gaan weg en de rest zit weer goed in de bakjes. Ik moet het nog wel een keer beter uit gaan zoeken, maar dat komt later nog wel.

Nu zonder lelijke post-its!

Vrijdag was het natuurlijk Black Friday, maar eigenlijk was het de hele week korting. Vrijdag waren wel de beste deals en ik had het goede voornemen om niks te kopen.. Epic fail, natuurlijk. Ik mocht in ieder geval van mezelf m’n favo broek bij Miss Etam bestellen (Felize Flex) en met 50% korting is het een stuk beter te doen!

En ik zat al een tijdje te azen op een iDeal of Sweden hoesje. Nu kreeg je 50% korting dus dat scheelt een hoop! Waarschijnlijk had ik ‘m best gratis kunnen krijgen met een samenwerking, maar dat wilde ik eigenlijk juist niet deze keer. Het werd deze groene en een basic zwarte. Ik ben heel benieuwd!

Voor 2020 heb ik eigenlijk niet zo heel veel zin meer om in een bullet journal te werken. Het kost me veel tijd en levert me soms ook wat stress op, omdat ik dan de perfecte spreads wil maken en dat dan weer niet lukt. Dus ga ik in 2020 lekker experimenteren met verschillende planners! Deze Muji planner begint al in december en heb ik dan ook besloten om vast te gaan gebruiken.

Mijn eerste Black Friday aankoop kwam zaterdag al binnen, namelijk deze twee boeken! Daar was ik al een hele tijd benieuwd naar en ik vond ze heel goedkoop bij voordeelboekenonline. Ze zouden licht beschadigd zijn, maar eerlijk gezegd zie ik er niks geks aan. Goede score!

Zaterdag was het family time omdat de vader van m’n vriend jarig was, altijd gezellig! En dat schooltje.. Daar speelde ik vroeger ook mee. Toch grappig om te zien dat de kids van nu het ook nog steeds leuk vinden!

Zondag hadden we een lekker relaxte dag, even bijkomen van de drukte van de dag ervoor. We begonnen met een nieuwe puzzel dus we waren lekker zoet! Zoals ik al zei in het begin voelde ik me de hele week niet zo top en zeker op zaterdag niet, dus een dagje niks was wel welkom. Ook nu voel ik me nog niet echt geweldig en morgen ga ik maar even naar de huisarts. Hopelijk snel weer beter!

Hebben jullie nog geshopt met Black Friday?

3 Reacties

  1. Hopelijk voel je je snel weer wat beter! Wel leuk trouwens die washi tape samples, ik vind het vaak ook wel heel leuk om bij een kaart in te doen. Het is dat ik zelf veel te veel heb, anders had ik direct ingeslagen. Maar eerst maar eens door die >150 rolletjes heen komen.

  2. Ik ben dus die collega, haha. Ik kan echt niet tegen die trend. Goed dat jij de band in kwestie wel kent, maar geloof me, je bent jammer genoeg in de minderheid. 🙂
    Zelf heb ik helemaal niets gekocht op Black Friday! Ik ben best trots op mezelf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *