Wat ik in een week deed #111

Afgelopen week was wel weer een beetje een gekke week! Ik werkte twee dagen op kantoor, ging toen even langs bij m’n schat in een hotel, en was zelfs nog een dagje vrij.

Van maandag heb ik alleen deze foto en het was dan ook een saaie kantoordag. Wel even aan de bak, want de week ervoor was ik voor werk in Milaan en dan blijft er natuurlijk wel veel werk liggen.

Op dinsdag ging ik ook naar kantoor, maar vertrok ik rond een uurtje of drie richting het oosten van het land. M’n vriend heeft een nieuwe baan en moet nu een paar weken lang steeds 3-4 dagen in een hotel, zodat hij training kan krijgen op kantoor. Niet heel gezellig natuurlijk en dus besloot ik afgelopen week maar even langs te gaan. Op dinsdagavond dus aan een hoteldiner..

En de ochtend erna aan een hotelontbijt! Toch wel fijn om samen te zijn, dat is een stuk minder saai.

Op woensdag was het ’s ochtends behoorlijk fris en mistig. Het net op de foto is trouwens van een golfbaan.. Geen verkeerd hotel :). Overdag werkte ik in de hotelkamer en was ik dus verrassend productief!

’s Avonds was schatje er gelukkig weer en besloten we na het avondeten maar eens van de faciliteiten gebruik te maken. Het werd een potje poolen (nou ja, drie) en ik verloor natuurlijk elke keer. Ach, wel leuk om te doen!

Donderdagochtend reed ik in alle vroegte weer naar huis om daar weer aan het werk te gaan. Helaas deed de WiFi het niet dankzij een ongelukkige update van KPN, maar gelukkig bestaan er hotspots. Ik haalde tussendoor mijn H&M bestelling op en de score was deze keer niet zo slecht! Van de 13 items gaan er maar 4 terug.

Vrijdag had ik een dagje vrijgenomen zodat ik met mama naar het Creaweekend in Rijswijk kon gaan. Deze beurs is een stuk minder groot en minder druk dan KreaDoe, maar nog steeds wel leuk! Ik kocht uiteindelijk een paar van die stempelinkts, wat stempels en papier voor mijn Etsy shop.

En daarna lekker lunchen! Chips bij de lunch is wel echt een van de betere uitvindingen.

En ik had een nieuwe trui aan dus helemaal blij. Wat betreft truien ga ik overigens vaak voor de mannenvariant (zoals deze trui) omdat ze dan een stuk langer zijn en dus fijner zitten!

Zaterdag ging ik op stap met schatje. Na een bezoekje aan de schoonouders gingen we naar Zaandam, wat we allebei wel een leuke shopstad vinden! Eerst even lunchen bij Bagels & Beans.

Deze trui had ik eigenlijk wel moeten kopen! Ik kocht uiteindelijk alleen een paar dingetjes bij Primark, dus geen hele spannende buit.

De zondag beginnen we met een ontbijtje..

En daarna gingen we even Haarlem in! We wilden allebei wel even kijken bij de Hudson’s Bay, maar wat een gekkenhuis was dat! Deze laarsjes vond ik wel tof maar heb ik toch maar laten staan, net als een ander paar. Vriendje slaagde wel goed met een paar nieuwe SuperDry items. Ik wilde ook even bij Apple kijken voor een nieuwe MacBook, maar ik ben nog niet echt overtuigd. En de prijs is ook echt weer even slikken!

’s Avonds weer lekker thuis op de bank! Ik vond van Sinterschatje Kindersurprise-eieren in mijn schoen, dus die gingen we even uitproberen. Blijft wel lekker!

Deze week is na twee weken drukte gelukkig weer een beetje normaal. Ik wil aan wat nieuwe dingen werken voor mijn Etsy shop en vooral ook even rustig aan doen, want ik merk toch wel dat dit soort drukke weken soms een beetje teveel zijn. En ik ben benieuwd naar de Black Friday deals die eraan komen!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *