Wat ik in een week deed #109

Een beetje afzien, want schatje was er 4 dagen niet in verband met werk en dat voelt dan toch wel eenzaam. Tegelijkertijd was ik daardoor wel weer redelijk productief, dus elk nadeel heeft zijn voordeel (maar kom maar snel weer naar huis). Benieuwd wat ik zoal deed?

Op maandag voegde ik nieuwe stickers toe aan mijn Etsy shop! Een beetje vroeg nog, maar het was al wel tijd voor winter- en Kerststickers. Ik probeerde voor het eerst “kiss cut” stickers uit met mijn snijmachine, waardoor je stickervellen kunt maken in plaats van losse stickers. Ook dat werkte prima, dus ik voegde kleine stickervelletjes toe aan de shop (naast de gewone setjes). Ben er wel weer trots op!

En natuurlijk ook even promoten op Instagram..

Ook maakte ik eindelijk weer eens een spread in mijn zwarte journal! Deze gebruik ik voor speciale dingen, zoals een dagje weg of een weekendje op vakantie. We gingen laatst een lang weekend naar een Landal park, maar ik was nog niet toegekomen aan het maken van een spread ervan. Nu gelukkig wel! Altijd leuk om weer op terug te kijken.

Dinsdag besloot ik ’s avonds m’n MacBook maar te updaten, zodat mijn nieuwe AirPods er perfect mee samenwerken. Ik had alleen even gemist dat bepaalde programma’s niet meer zouden werken.. Byebye Office, Rollercoaster Tycoon en de Sims. Super irritant!

Woensdagavond besloot ik mijn nagellakcollectie maar weer eens uit te zoeken. Ik gebruik eigenlijk voornamelijk Essie nagellak en dan ook nog eens de wat meer neutrale kleuren, dus er kon wel wat weg. Uiteindelijk nam ik afscheid van ongeveer 20 potjes, dat vond ik een prima score. Ik keek trouwens eindelijk weer eens een serie tijdens het opruimen en het werd the Handmaid’s Tale, waar ik ooit wel mee ben begonnen maar ook snel weer mee ben gestopt. Ik vind het wel nog steeds een toffe serie en hopelijk kan ik ‘m nu eens afkijken!

Donderdagochtend had ik er weer weinig zin in.. Ik ben wel nog steeds blij met Apple CarPlay in mijn auto, dat werkt perfect!

Gelukkig was ik niet de enige met weinig zin. We hebben tegenwoordig een “gaming room” op kantoor en een collega had wel zin om wat spelletjes te spelen. Mega Jenga geeft een goede klap als het omvalt, haha! Er staat ook een tafeltennistafel en dat is wel mijn favoriet.

Deze week probeerde ik een spread verdeeld over twee pagina’s in plaats van vier en wonder boven wonder paste het gewoon! Ik vond het ook wel fijn omdat je zo nog meer overzicht hebt.

Op vrijdag werkte ik weer lekker thuis en fietste ik tussendoor even naar het winkelcentrum voor eten. Ik gebruik nu de oude fiets van mijn schoonmoeder omdat die van mij toch wel erg brak was. Het was denk ik wel een populair model destijds, want ik kom ‘m vaak overal tegen haha!

Zaterdagochtend gingen schatje en ik even snel naar de Makro om een aanbieding te scoren. En zo te zien is het weer tijd voor Uggs? Ik vond de blauwe wel leuk, maar heb ze echt niet nodig dus ze bleven lekker staan.

Daarna ging ik Haarlem in met een vriendin om te lunchen en vooral bij te kletsen, want ik had haar al ruim een jaar niet gezien! En deze glitter Dr. Martens staan nog steeds hoog op het lijstje (maar liet ik wel weer staan).

Het werd sushilunch bij Sumo en dat was eigenlijk niet zo’n best idee, maar ach. Gelukkig was het wel heel gezellig!

Zondag begonnen we de dag nog wel goed met een lekker ontbijtje, maar daarna was het echt totaal mijn dag niet.. Ik kreeg enorme buikpijn en voelde me heel shit. Super stom en natuurlijk zonde. Vandaag (maandag) voel ik me gelukkig wel weer prima, maar toch baal ik er wel van!

Deze week wordt wel druk denk ik. Morgen vlieg ik naar Milaan voor werk en vrijdag kom ik pas terug, dus dat wordt wel een heel avontuur. Ik denk dat ik heel blij ben als ik vrijdagavond weer op de bank kan ploffen!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *