Wat ik in een week deed #108

Helaas, afgelopen week gingen we niet weer even op mini-vakantie! Het was best een drukke week en eind van de werkweek was ik ook echt heel erg moe. Gelukkig doet een redelijk rustig weekendje dan wel wonderen.

En maandag weer gewoon aan het werk! We waren het weekend ervoor in een Landal park en aangezien ik nog steeds een half kind ben, wilde ik deze egelknuffel wel graag. Schattig toch?

Terugkijken op een leuk weekend in mijn bullet journal!

En ’s avonds gewoon weer “normaal” eten. Eerlijk is eerlijk, na een weekend met niet zo gezond eten kan ik daar dan echt naar uitkijken.

Dinsdag dan maar weer eens naar kantoor en er waren cupcakes! Altijd leuk als iemand jarig is en trakteert.

Mijn doel voor deze week is om aan nieuwe stickersets te werken voor mijn Etsy shop. Dat was echt hard nodig en de feestdagen komen er natuurlijk aan! Voordat ik op de iPad aan de slag ga, vind ik het wel fijn om eerst op papier wat sketches te maken.

Afgelopen week was het Halloween en dus was mijn bullet journal ook in dat thema!

Woensdag kwam mijn Bijenkorf bestelling binnen met Dr. Martens! Ik wilde ze toch wel graag hebben en besloot ze dus maar online te bestellen. Ik ging voor een hele gladde versie en juist een hele zachte. Toch twijfelde ik weer teveel over de maat en gingen ze terug..

Hmmm, lasagne! Vriendje was nog even thuis deze week en deed dus goed zijn best in de keuken. Ik vind dit altijd wel een fijn gerecht want kan ook prima vegetarisch, en je kunt er makkelijk twee dagen van eten!

En wat doe je als je schoenen tegenvallen? Op zoek naar andere schoenen, haha! We gingen ’s avonds even naar de Nike Outlet in Amsterdam Osdorp. Dit model Nikes wilde ik al een tijdje. Ja ze zijn best wel lelijk, maar ze lopen echt super lekker en schijnbaar zijn ze hip bij de jeugd. Dus ach, waarom ook niet. En uiteindelijk waren ze maar 55 euro, dus dat viel ook reuze mee!

En natuurlijk even kwijlen bij de MediaMarkt.. Ik wil op termijn wel een iPad Pro denk ik, omdat ik mijn iPad heel veel gebruik voor het maken van de stickers en dit scherm net wat mooier en beter is dan die van de gewone iPad. Maar voor nu werkt hij nog prima!

Aan de slag met de kerststickers op de iPad. Ook hier maak ik eerst schetsen van de designs, om ze vervolgens echt met zwart te maken.

Brrr, het was ineens koud! Donderdag moest ik krabben. Mijn autootje bevalt na een jaar overigens nog steeds heel goed! Ik heb een Opel Karl en hij is echt klein maar fijn. Ik heb ook bewust voor wat extra luxe gekozen toen ik ‘m kocht.. En de stuur- en stoelverwarming waren op deze ochtend extra fijn!

November kwam er natuurlijk ook aan en dus moest ik wel even aan de slag. Ik had weinig inspiratie deze maand en het is ook een beetje een “gekke” maand zo tussen Halloween/herfst en Kerst in. Ik besloot uiteindelijk maar gewoon voor basic te gaan en dat was uiteindelijk wel mooier dan ik had verwacht!

Voor mijn Etsy shop probeer ik naast nieuwe designs ook af en toe nieuwe producten uit. Ik verkoop mijn stickers nu los in een zakje, maar stickersheets zijn soms ook wel handig en fijn. Dus misschien dat ik dat ook ga toevoegen aan de shop. De testrun zag er in ieder geval niet verkeerd uit!

En toen was het alweer weekend! Ik had me eigenlijk ingeschreven voor de KVK startersdag die op zaterdag zou zijn in Utrecht. Maar ’t vriendje en ik waren allebei heel erg moe na deze werkweek en het was ook nog KreaDoe in Utrecht, wat vorige keer echt een gekkenhuis was. Dus ik besloot toch maar niet te gaan. Ik wilde er natuurlijk wel heen met een reden, dus maar even kijken of ik binnenkort ergens anders heen kan of misschien een adviesgesprek kan aanvragen! In plaats daarvan gingen we even Haarlem in.

Want Apple had weer iets nieuws! De AirPods zijn natuurlijk niet nieuw, maar deze in-ear versie met noise cancellation wel. Ik had weinig met de gewone AirPods en had ze dan ook niet, maar dit soort in-ear oordopjes vind ik wel heel fijn. En aangezien ik in zo’n super fijne kantoortuin moet werken, is noise cancellation best wel een must have. Je hoort het al, ik heb mijn kapitalen weer ingeleverd bij Apple..

En als we dan toch bezig zijn.. In Haarlem zit een winkel die onder andere al jaren Dr. Martens verkoopt, genaamd de Popshop. Aangezien ik zo twijfelde over de maat, leek het mij wel handig om wat advies te vragen. En we werden er echt SUPER goed geholpen! Ik bleek toch wel de juiste maat besteld te hebben, maar ze zijn in het begin heel stug. Ik ging uiteindelijk wel voor een relatief soepel model – Pascals – in een all black uitvoering. Nu is het een kwestie van inlopen.. Ook daar heb ik allemaal tips voor gekregen van de verkoper, dus dat komt helemaal goed.

Eind van de middag gingen we nog even langs bij de zus en aanhang van mijn vriend en dat betekent.. Knuffelen met de altijd vrolijke katten! En natuurlijk spelen met het neefje en het nichtje. Die vinden het altijd heel leuk als we er zijn, dus dat is wel schattig.

’s Avonds waren mijn kerststickers af! Ziet er toch best gezellig uit zo?

Op zondag gingen we door met de volgende stickerset. Op Instagram vroeg iemand of ik naast een Kerstset ook een stickerset ging maken die niet religieus was en dat vond ik ook eigenlijk wel een terechte vraag. Dus aan de slag met een winterset!

Tussendoor gingen we nog even naar de Action bij wijze van uitje van de dag. Deze pennen vond ik er echt grappig uit zien! Ik heb ze laten liggen en dat was maar goed ook, want later stuurde iemand op Instagram een berichtje met dat ze heel erg tegenvielen.

Hoppa, weer een set af! Het lijkt zo makkelijk, maar dit kostte me wel een paar uur.. Vind ‘m wel echt super schattig!

En ’s avonds nog even de spread in mijn bullet journal van deze week afmaken met wat leuke foto’s. En met m’n Dr. Martens op de bank, want dat was een van de inlooptips.

Deze week wordt wel een beetje afzien. Mijn vriend heeft een nieuwe baan (hoera!) en moet 4 dagen in een hotel voor training. Gelukkig heb ik wel wat leuke dingen gepland en natuurlijk moet er ook gewoon gewerkt worden. En ach, misschien kom ik dan eens toe aan Netflix. Succes deze week!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *