My Jewellery X-Mas Countdown Adventskalender

Kerst komt eraan! Dat betekent niet alleen dat we alweer bijna de Kerstversiering van zolder af mogen halen, maar ook dat de adventskalenders weer langzaamaan in de winkels komen te liggen. Dat vind ik altijd een leuke manier om nieuwe dingen van een merk uit te kunnen proberen voor een net iets beter prijsje dan wanneer je de items los moet kopen. Een van de merken die dit jaar met een adventskalender komt is My Jewellery – en ik laat je er graag meer van zien!

My Jewellery timmert goed aan de weg als sieraden- , kleding- en accessoiremerk in Nederland. Dit merk verkoopt relatief betaalbare en unieke items die altijd on trend zijn. En dit jaar komen ze wederom met een adventskalender, zodat je in stijl kunt aftellen tot aan Kerst! Er zijn twee versies, goud en zilver, en ik ging zelf voor de zilveren variant.

De adventskalender komt binnen als een bouwpakket, maar zat gelukkig zo in elkaar. Ready to count down! Er zitten 10 vakjes in en dat vind ik eigenlijk wel slim want zo blijft de kalender tenminste wel redelijk betaalbaar. En hij ziet er natuurlijk erg leuk uit!

Ik ga je nu een paar vakjes laten zien, dus als je dat nog niet wilt weten.. Snel scrollen!

Wat me allereerst opviel is dat het natuurlijk niet alleen sieraden zijn maar ook accessoires en dat vind ik juist heel leuk! Ik ben zelf voornamelijk van de vrij minimalistische sieraden en accessoires en ik was dan ook heel blij met het armbandje met de drie sterretjes. Ook de haarbandjes vind ik leuk, want zoiets wilde ik al eens kopen om te proberen. Het staat wat leuker om je pols en in je haar dan een simpel elastiekje!

Het hangertje vind ik ook erg mooi en natuurlijk vind je in de kalender ook een ketting ervoor. De ketting met het muntje is volgens mij bedoeld als een soort riem/body chain en zou ik zelf niet zo snel dragen. Ergens is het dan ook juist wel weer leuk om zoiets te krijgen omdat het je uitdaagt om het misschien wel te dragen. Maar grote kans dat ik iemand anders er blij mee ga maken ;).

Al met al vind ik het best een leuke adventskalender! Ik denk wel dat het vooral leuk is voor tieners en echte fashionista’s, aangezien mijn stijl wel iets minimalistischer is. Maar zoals ik al zei, is het ook wel weer leuk om op zo’n manier uitgedaagd te worden om eens wat opvallenders te dragen! De adventskalender is er in een gouden en zilveren uitvoering, kost €49,95 en is vanaf 12 november te koop.

2 Reacties

  1. Ik vond deze vorig jaar heel erg tegenvallen. De dingen die je laat zien zou ik zelf ook al niet gebruiken, en dan heb je toch al 1/3e van de kalender gehad. Qua waarde zie ik aan al die kleine bijoux sieraden etc. ook geen €50 af. Dan koop ik zelf weer liever één mooi item. Ik denk inderdaad ook dat hij vooral voor tieners erg leuk is 🙂 Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *