Wat ik in een week deed #107

Hoewel ik dat begin vorige week nog niet wist, was mijn week (en vooral weekend) meer dan prima! We boekten een super last minute weekendje weg en waren er dus even helemaal tussenuit.

Maar eerst moest er nog even gewerkt worden natuurlijk. Op maandag maakte ik de spread van de week ervoor af en werd ik wel weer vrolijk van de leuke foto’s!

En ’s avonds aten we weer eens een verse pizza van de Jumbo. Nooit genoeg kaas, dus ik was helemaal tevreden.

Op dinsdag zat ik weer netjes op kantoor en ’s avonds gingen we nog even op stap. Naar de Marko, wat soms wel echt het uitje van de week is haha. Hoe schattig zijn deze gigantische luiaardknuffels?!

Woensdag had ik ineens weer best wat bestellingen van mijn Etsy shop, helemaal leuk!

Het eerste deel van m’n bullet journal spread van afgelopen week, best mooi toch? Ik gebruikte een printable kit van Jordan Clark, perfect voor de herfst.

Deze week voegde ik weer eens wat nieuwe items toe aan de shop. Tijd voor Kerst washi tapes! Het voelt heel gek om met Kerst bezig te zijn al, maar je moet eigenlijk wel nu al Kerst items gaan toevoegen als shop eigenaar. Binnenkort ook maar beginnen aan Kerststickers!

Ik had ook weer nieuwe Thank You setjes nodig die ik altijd aan de bestellingen toevoeg.. Maar een beetje jammer dat ik de stickertjes op z’n kop op de mat had geplakt en m’n snijmachine dus lekker fanatiek op z’n kop ging snijden. Oepsie! Gelukkig kon ik er nog wel een paar redden.

En op woensdagavond besloten we lekker spontaan een weekendje weg te boeken! M’n vriend is nu namelijk even thuis en ik was ook wel toe aan een beetje rust. We vonden een super goedkope last minute op de Landal site en gingen dus vrijdagmiddag richting Landal De Lommerbergen in de buurt van Venlo en Roermond! Dat de huisjes een beetje ouderwets zouden zijn wisten we al dankzij de reviews – en daar was geen woord over gelogen. Ach, helemaal geen ramp. Zolang het sanitair en de bedden wel prima zijn, vind ik het ook prima!

En Landal betekent meestal lekker groen, dus hier is een paddenstoelenfoto!

Na aankomst gingen we natuurlijk even het park inspecteren. Dit park heeft extra veel leuke dingen om te doen. Vooral voor kids natuurlijk, maar ik word ook wel blij van een leuk zwembad en van een kinderboerderij.

Maar ’s avonds verlieten we gelijk al het park om even naar Roermond te gaan. Lekker een (vega) burger weghappen bij Burgers Enzo!

En ja, de outlet kon natuurlijk niet overgeslagen worden. Het hele weekend waren er speciale shopping nights met aanbiedingen, maar die aanbiedingen waren natuurlijk allang weg. Ik zag wel deze fantastische schoenen bij Dr. Martens.. En liet ze met pijn in m’n hart toch maar staan. Naast dat m’n vriend ze spuuglelijk vond (#whocares) waren ze qua maat toch ook net te groot. Helaas!

Zaterdag gingen we naar Duitsland! Düsseldorf bleek gelukkig niet te ver weg te zijn en daar zit een Muji, dus ik was helemaal in m’n nopjes. Ik kocht uiteindelijk wat washi tape, een paar notitieboekjes, een agenda voor 2020 (zo niet nodig) en natuurlijk wat zwarte gelpennen! ’s Avonds waren we allebei wel best moe en dus werd het een avondje op de bank in het huisje.

En dat is maar goed ook, want zondag eindigde we weer in de outlet! Ik wilde graag terug naar Dr. Martens omdat ze een hele goede aanbieding hadden.. Maar die was om 10 uur ’s ochtends al uitverkocht en er stond alsnog een gigantische rij voor de winkel. Boehh! En wat doe je dan? Je verdriet wegkopen bij je favo winkels!

Totaal overbodig, maar deze prachtige Furla tas kon ik niet weerstaan! Ik heb dit kleine tasje al in het rood en daar ben ik nog steeds wel blij mee. Maar deze uitvoering in het grijs met glad leer vond ik toch ook wel mooi. Lijkt me een fijne voor in de koudere maanden!

En ik kocht een nieuw horloge! Dit horloge van Fossil is een hybrid smartwatch en dat betekent dat hij er weliswaar uit ziet als een normaal horloge, maar wel verbonden is met je smartphone. Hij geeft notificaties weer, telt je stappen en kan ook je slaap meten. En hij was nu dankzij allerlei kortingsacties nog geen 50 euro, dus ik kon ‘m niet weerstaan.

Daarna gingen we nog even langs de Max Verstappen fanshop! Schatje wilde een petje (en kocht er twee) en ik vind het altijd wel prima omdat er ook van alles te zien is in de winkel.

En daarna snel weer terug naar het huisje, want Ajax speelde tegen Feyenoord. Vriendje weer helemaal blij want Ajax-fan!

’s Avonds aten we op het park en het werd een simpele pasta, maar zeker niet verkeerd! We hadden ook nog even goed gebruik gemaakt van het tropische zwembad op het park, dat vind ik toch altijd wel fijn. ’s Avonds keken we formule 1 in het huisje en werd het natuurlijk al wel weer tijd om langzaamaan te gaan inpakken..

Zeker geen vervelend weekend dus! Ik vond het wel fijn om even weg te zijn en ik ben blij met m’n aankopen.

2 Reacties

  1. Een pastaatje smaakt altijd, toch? Hoeft helemaal niets bijzonders te zijn. 😉 En dat huisje ziet er perfect uit voor een weekendje weg! Mijn vriend en ik hoeven ook geen luxe, zolang de badkamer maar schoon is en de bedden niet als een houten plank of maanlandschap aanvoelen, hehe.

  2. Joehoe, go you! Leuk dat je Etsy shop steeds beter gaat lopen, vind ik tof om te zien! Die Kerst washis zijn ook mega leuk: het is dat ik nooit washi tape gebruik, anders had ik ze gelijk besteld! Tof ook, je nieuwe Furla tas. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *