Wat ik in een week deed #106

Wat een week.. Op een of andere manier was hij best chaotisch, haha! Maar dat had ik van tevoren al verwacht.

We begonnen de maandag met een taartje! Een collega was jarig, dus dat levert dan wel weer wat op.

En ik deelde op Instagram mijn spread van de week ervoor. Met een leuke foto van Lotte en mij erbij!

’s Avonds liepen we een klein rondje, wat toch best fijn was. En hoewel je snel vage vlekken krijgt (vieze lens..) werkt de nachtmodus op de nieuwe iPhone best prima.

Dinsdag werkte ik thuis en dat had als voordeel.. Poffertjes voor de lunch!

Ik bestelde wat stickers op Etsy die ik in november wil gaan gebruiken. Zijn best leuk toch? Je vindt ze hier!

En ’s avonds nog meer slecht eten, pizza bij de schoonouders. Wel lekker en gezellig!

Woensdag was ik een dagje vrij en gingen we op pad met een goed doel.

Schoenen kopen! Haha, nee dat was niet het hoofddoel, maar dat vertel ik later nog wel. Deze schoenen gingen overigens niet mee, al wilde ik ze wel graag.

Ik bestelde een heftig hoesje op AliExpress, maar ik vind ‘m eigenlijk wel tof. Hij is van glas en dus wel een beetje kwetsbaar (en glad), maar daardoor wel extra mooi. Je vindt ‘m hier.

Van donderdag heb ik blijkbaar geen foto’s (hard aan het werk) maar op vrijdag gingen we lekker uit eten.

Hmm, lekker! Ergens wil ik eigenlijk helemaal overgaan op vegetarisch eten, maar zeker in een restaurant kan ik de vis niet altijd weerstaan.

En daarna was het tijd voor weekend! Ik ging op zaterdag naar Zaandam met EJ. Ze gaat binnenkort verhuizen en dus gingen we even wat woninginspiratie opdoen.

Maar eerst lekker lunchen bij Bagels & Beans! Waar ze gigantische koppen koffie hebben blijkbaar. Ik vond de bagel wel weer heel lekker!

Na thuiskomst gingen we nog even boodschappen doen. Bij Bruna lag het nieuwe Book of Paper Lovers van Flow en die vind ik altijd wel leuk! Een beetje duur, maar ik gebruik de afbeeldingen veel in mijn bullet journal en voor foto’s!

En ik kwam op zaterdag dus thuis met deze mok voor het vriendje..

Om dan dezelfde mokken aan te treffen als verrassing van hem. Oeps! Dan is het wel meant to be, toch? Gelukkig hadden we niet exact dezelfde mokken gekocht, haha!

Zondag begonnen we de dag met een lekker ontbijtje.

En gingen we vroeg naar Ikea om de drukte nog een beetje ter vermijden. We hadden een nieuw handdoekenrekje nodig in de douche en die van Ikea bleek eigenlijk wel de beste keus.

De rest van de dag waren we druk met een nieuwe puzzel! Vriendje had een nieuwe gekocht en we wisten eigenlijk niet zo goed wat we moesten doen op deze luie zondag. Dan is puzzelen eigenlijk best wel leuk!

Klaar! In 1 dag een puzzel maken bleek wel wat fanatiek, maar ach. Vind het wel leuk dat we dit samen kunnen doen en het ook samen leuk vinden!

Deze week is een stuk minder “druk” qua werk, dus dat scheelt wel. We hebben ook nog geen plannen voor het weekend, dus ik ben benieuwd wat het gaat worden.

7 Reacties

  1. Ik heb pas ook weer een puzzel uit de kast getrokken en in een week tijd hebben we er 2 gemaakt (van 1000 stukjes). Het klinkt suf, maar het is heerlijk ontspannend na een drukke werkdag. 🙂

  2. Wat een leuke week! Ik wil ook poffertjes haha, dat heb ik echt al jaren niet gehad!
    Oh en die koffie bij Bagels & Beans is inderdaad mega groot. Je maakt daar maar één keer de fout om een grote koffie te bestellen haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *