Wat ik in een week deed #105

Happy Monday! Deze week wordt heel druk voor mij en daar ben ik niet heel blij mee, maar ach. Gelukkig heb ik tussendoor wel een dagje vrij (en daardoor wordt het ook weer drukker, haha). Afgelopen week was wel prima en het weekend verrassend druk!

Maandag begonnen we weer lekker op kantoor en was dat taartje hard nodig, haha.

Eind van de middag ging ik snel naar huis zodat we even naar de Hema konden gaan. We waren er nog steeds niet helemaal uit qua gordijnen en het ging tussen gewoon blauw en de gemeleerde stof die je erachter ziet. Lastig! Uiteindelijk is het de gemeleerde geworden, in de hoop dat het dan minder een “vlak” wordt.

Bij Hema hebben ze nu een collectie met allemaal dieren en ik vind dit fluffige notitieboek met cavia stiekem best wel leuk, haha!

Ik had ineens best wat bestellingen van mijn Etsy shop! Dus hard aan het werk en op dinsdag gingen ze op de post.

Daarna moest ik naar de tandarts en dat was dus niet zo leuk. Gelukkig kwam ik daarna deze kat tegen en wilde hij wel even knuffelen.

En daarna ging ik lekker thuiswerken. Ik probeerde een chai tea latte te maken maar ik ben nog niet helemaal overtuigd.. Ik denk dat er deze keer teveel thee in zat en hij daardoor best waterig was geworden. Volgende keer beter!

’s Avonds aten we bij de ouders van m’n vriend en die hadden twee fluffige logees. Super schattig toch? Al moet je wel oppassen dat je niet over ‘m struikelt haha.

Daarna werkte ik aan twee nieuwe stickersets op de bank. Het was al wel een tijdje geleden dat ik nieuwe stickers had uitgebracht en ik had er ook echt geen motivatie meer voor. Nu wel weer gelukkig!

Woensdag weer op kantoor en aan de slag..

En ik ging zowaar weer eens lunchen in de kantine. Meestal vind ik het een beetje tegenvallen (en dus zonde van m’n geld) maar deze pasta was wel lekker!

’s Avonds ging het weer goed bergafwaarts en eindigden we bij de McDo. Ze hebben nu vega kipnuggets en die wilde ik wel proberen! Ik vind ze wel prima maar niet heel indrukwekkend, en ik heb het idee dat ze veel droger zijn dan de echte. Niet slecht, maar ook niet goed.

Daarna gingen we naar de Makro en daar lagen natuurlijk ook al pepernoten en andere zoetigheden voor Sinterklaas. In grootverpakking, dat wel haha. Dit is toch gigantisch?!

Afgelopen week zag mijn bullet journal er lekker strak en simpel uit, met zwart en wit. Maar deze week ga ik juist weer voor een beetje kleur en dat maakt me ook wel weer blij!

Vriendje had een puzzel gekocht en daar waren we deze week ook wel lekker zoet mee. Dat viel dus best tegen!

Zaterdag wisten we niet zo goed wat we konden doen en we hadden geen zin in shoppen. Toch werd het wel een beetje shoppen, namelijk auto’s kijken! We willen misschien samen een nieuwe auto kopen die wat groter is, maar zijn nog aan het orienteren. Deze grote Volvo wordt het in ieder geval niet (tenzij we de Staatsloterij winnen) want die is toch net even buiten budget, haha!

En daarna gingen we lunchen in de buurt van de autodealer. We waren in Breukelen en daar zit een megagroot van der Valk hotel. Verrassend genoeg was de lunch daar best wel lekker! Ik ging voor deze poke bowl en die smaakte wel.

En aangezien Lotte in de buurt van Utrecht woont, gingen we daar ook even langs! Ik had Lotte echt al heel lang niet meer gezien en het komt er ook steeds niet van. Een beetje spontaan deze keer, maar des te leuker!

’s Avonds gingen we weer even verder met de puzzel..

En ik voegde de nieuwe stickers toe aan de shop! Ik heb nog een setje voor de herfst gemaakt en een setje met Amsterdamse huisjes. Best schattig toch? Ik ben er wel trots op!

Zondag kwam mama op bezoek en gingen we shoppen in Amstelveen! Niet het meest boeiende winkelcentrum, maar wel overdekt en dat was wel fijn met de regen. Ik zag deze geinige mok bij de Bijenkorf (niet gekocht) en er zat een winkel met Van Delft pepernoten! Deze Zure Mat pepernoten sloeg ik over, maar ik nam wel een paar andere zakjes mee.

Lekker lunchen bij Zorgeloos!

Ik kocht bij Holland & Barrett deze tandpasta’s zonder fluoride op aanraden van een collega. Ik heb best zwakke tanden en dan schijnt het best zinvol te zijn om dit eens te proberen. Ben wel benieuwd!

Deze week heb ik een drukke werkweek en daar kijk ik wel een beetje tegenop. Ach, komt vast wel goed. Hopelijk hebben jullie een fijne week!

3 Reacties

  1. Haha die mok, té leuk! Fijne week heb je weer gehad: die zak pepernoten is trouwens echt huge. Moet ik hebben! & leuk dat je zoveel bestellingen had bij je shop!

  2. Kruidnoten met zure mat-smaak?!?!?! IK WIL HET. En wil ook McDonald’s nu. Maar heb net een bord risotto achter m’n kiezen, dus laat ik effe rustig aan doen. Ben je ook in die tuin geweest bij Van der Valk Breukelen? Dat was vroeger altijd mijn favoriet. (Ik heb daar ook een keer heel lang vastgezeten op een kinderwc. Hahaha. Dat geheel terzijde.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *