Wat ik in een week deed #104

Happy Monday! Ik ben er nog niet klaar voor, maar we moeten toch weer. Flink wat werk te doen deze week, maar gelukkig had ik wel een fijn weekend.

Maar we beginnen deze diary natuurlijk bij vorige week maandag! Overdag zat ik netjes op kantoor en ’s avonds deed ik boodschappen. Ik eet vegetarisch en ’t vriendje niet, maar deze kaasschnitzels gaan er bij hem ook wel in!

Bij Kruidvat zag ik ineens een leuke collectie van Essence, namelijk een samenwerking met Pac-Man! Vooral dit oogschaduwpalette vond ik er mooi uit zien en perfect voor de herfst. Geen denderende kwaliteit, maar prima voor een dagelijkse look.

Deze week begon ik in mijn nieuwe bullet journal van Archer & Olive, echt een prachtig boek! Het papier is heel dik en wit, wat ik heel fijn vind werken. Ik ging wel voor een vrij basic opzet om eerst te wennen aan het formaat en de pagina’s. Ik gebruikte mijn Back to Basics bullet journal kit voor deze opzet!

Dinsdag werkte ik thuis en maakte ik van de gelegenheid gebruik om even snel naar Zaandam te rijden. Het weekend ervoor waren we daar al om een snijmachine te kopen, maar die was toen uitverkocht. Nu was hij er wel weer en dus kon ik het niet laten om ‘m te halen! Voor mijn stickers besloot ik te investeren in een slimme snijmachine en het werd een Cricut Maker. Een behoorlijke investering, maar het scheelt me enorm veel tijd omdat ik dan mijn stickers niet meer met de hand hoef te knippen. Je kunt er ook andere materialen mee snijden overigens, dus ook voor andere creatieve projecten een leuke tool!

Alle begin is moeilijk en dus was ik wel wat avondjes zoet om ‘m goed te krijgen. Ik moest ‘m kalibreren voordat hij goed werkte en dat lukte steeds niet, super irritant!

En ik moest mijn designs updaten om witte randjes te hebben voor het snijden. Lekker zoet dus!

Op woensdag weer lekker op kantoor..

En ’s avonds naar de Action! Ik vond er dit leuke glitterpapier en ik heb nog geen idee wat ik ermee ga doen, maar het zag er wel leuk uit. Dit zou ook in mijn snijmachine moeten kunnen!

’s Avonds weer lekker aan de slag met de Cricut.. Ik was wel zo slim om inmiddels te switchen naar gewoon papier in plaats van mijn dure stickerpapier, haha!

Ziet er toch wel goed uit, deze spread? Ik vond het fijn dat ik meer dan genoeg ruimte had en zo’n basic opzet werkt ook het beste als je productief wilt zijn!

Donderdag hadden we teamdag en dat HAAT ik, dus ik was niet heel vrolijk. Gelukkig was er Mickey op m’n shirt en wilde een collega tijdens de lunch wel ontsnappen voor een drankje bij Starbucks. Het is alweer tijd voor Pumpkin Spice Latte!

Vrijdag was ik weer lekker thuis en ik kreeg iets leuks binnen! Voor mijn bujo Instagram mocht ik een thermische printer van Phomemo. Dat werkt eigenlijk hetzelfde als een printer van een pinautomaat, alleen kan je dan zelf kiezen wat je wilt printen. Omdat het met warmte werkt kan je alleen in zwart-wit printen, maar het werkt eigenlijk wel verrassend goed! En het is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een HP Sprocket.

En ik maakte (met een HP Sprocket) nog een leuke spread van toen we naar de dierentuin gingen.

We hebben eindelijk een lamp boven de eettafel! We wonen al ruim een jaar in ons huis en dit was een van de dingen die we nog moesten aanpakken. Van het merk Zuiver zagen we deze industriële lamp en hoewel het even flink wennen is, vind ik het wel tof! Hij geeft mooi licht af en door het formaat wordt de hele tafel goed belicht. Blij mee!

Gekkenhuis op vrijdag.. Lekker druk bezig!

Zaterdag begonnen we de dag bij de Ikea met een lekker ontbijtje. We hadden wat kleine dingetjes nodig en gingen dus maar vroeg erheen. Daarna zijn we ook nog even Haarlem in geweest. De Hudson’s Bay gaat weg uit Nederland en dus houden ze een sale.. Maar echt indrukwekkend was het nog niet! Ik vind het ergens wel jammer dat ze weggaan, want in bijvoorbeeld Haarlem zit geen Bijenkorf en dan is de Hudson’s Bay wel een goed alternatief.

’s Middags kreeg ik deze te schattige stickerboekjes binnen van Every Minute a Story. Dit soort stickers zijn eigenlijk voor planners, maar ik vind ze ook leuk voor in mijn bullet journal!

Op zondag werden meneer Cricut en ik eindelijk goede vrienden en ging het snijden goed. Dus ik zorgde dat alle setjes klaar waren en werkte nog wat meer aan de designs zodat ze goed gesneden werden. Good busy!

Tussendoor probeerden we nog nieuwe gordijnen uit te zoeken. Ook dat moet nog steeds en bij Hema vonden we best mooie. Maar eenmaal thuis sloeg de twijfel toch weer toe.. Onze bank is grijs en we willen niet dat het dezelfde kleur is. Misschien worden het de blauwe gordijnen (die onderste stof), maar we gaan nog wel even verder kijken. Heel lastig!

Hmm patatjes op zondag!

En ’s avonds voegde ik wat nieuwe dingen toe aan mijn Etsy shop. Ik had een hoop nieuwe washi samples en ik had een hoop stickersetjes over die niet helemaal compleet meer zijn omdat een of twee stickers mislukt waren. Die verkoop ik dus maar als random setjes voor een kleiner prijsje!

Helemaal geen verkeerde week dus. Ik ben super blij met mijn Cricut Maker, dat gaat me echt veel tijd schelen. Aankomende week zal ik qua werk wat drukker zijn, maar hopelijk kan ik ’s avonds wel aan nieuwe stickerdesigns werken.

Hoe was jullie weekend?

5 Reacties

  1. Wat leuk dat je een plotter hebt gekocht! Wij gebruiken Summacut en die zijn ook fantastisch! Ik vind je stickertjes weer heel leuk geworden trouwens, en tof die printer op warmte! 🙂

  2. Hahaha, ik dacht dat je met ‘snijmachine’ een apparaat voor in de keuken bedoelde. Je kan wel merken dat ik alleen maar aan eten denk… en toen zag ik ook nog patat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *