Wat ik in een week deed #99

Zo, de maandag kwam vandaag wel vroeg! Schatje ging weer aan het werk en ik als #bestevriendinnetje beloofde ‘m af te zetten bij het station, maar dat was allemaal wel vroeg. Gelukkig hebben we een chill weekend achter de rug en was het dus nog wel te overzien. Benieuwd wat ik afgelopen week heb gedaan?


Maandag werkte ik thuis en dat was wel chill. Tussen het werken door filmde ik een video en ’s avonds bewerkte ik ‘m. Op naar de YouTubes! Je kunt ‘m hier bekijken.

’s Avonds aten we buiten en het was zulk lekker weer, dat het hele mediastation naar buiten werd verhuisd. Helemaal prima!

Dinsdagavond gingen we naar de Ikea en donderdagavond ook, wat een feest. We wilden een nieuw rolgordijntje voor in een van de slaapkamers, maar toen mijn vriend en zijn vader ‘m prachtig hadden opgehangen.. Bleek hij het niet goed te doen. Bummer! Dus dan maar weer een nieuwe halen. Gelukkig deed die het wel helemaal goed.

’s Avonds maar weer lekker buiten zitten en ik werkte aan nieuwe stickers voor de Etsy shop!

Woensdag was deze week gewoon een kantoordag en dus lekker aan de slag.

Mijn vriendje was het allerbeste vriendje van de hele wereld want hij kocht chocolade. Ik was ongesteld en dat haat ik ZO ENORM erg, dus dat kwam wel goed van pas. Love youuu!


En woensdag kreeg ik deze nieuwe journal binnen! Ik zag ‘m in de shop van Jennie from the Blog en was er eigenlijk nog steeds wel benieuwd naar. Deze journal is pre-made en richt zich op het bereiken van succes middels allerlei lijstjes en doelstellingen. Ik wil ‘m denk ik gaan gebruiken om mijn online inkomsten te laten groeien (dus vanuit mijn Etsy shop, blog en andere online activiteiten). Gelukkig heeft hij geen datums dus ik heb nog even om me geestelijk voor te bereiden, haha!

En met de stickers ging het ook goed! Bijna klaar..

Ik was wel content met de look van mijn journal deze week. Dat geel maakt me toch altijd wel weer een beetje vrolijk!

Op vrijdag mag ik van mezelf altijd lunchen in de kantine op kantoor (want duur) en deze keer hadden ze pasta. Lekker!

We hadden een nieuwe barbecue gekocht en vervolgens stond de doos al bijna een week in de gang. Tijd om ‘m in elkaar te zetten! In de reviews werd al gezegd dat het je bijna 3 uur kost.. En dat was dus helemaal geen leugen. Wat een bevalling, haha! Gelukkig uiteindelijk wel gelukt.

Op zaterdag was ik moe en echt niet vooruit te branden. Ik deed een monsterlijk dutje op de bank maar daarna had ik wel iets meer energie. Ik voegde wat nieuws toe aan mijn Etsy shop, namelijk washi tape samples. Hopelijk een leuke manier om mensen de kans te geven om washi tapes uit te proberen!


En ja, dan is het niet gek dat we een bestelling doen bij Domino’s. Ik ging voor de veggie crispy chickenburger. Was wel prima, maar ik vond het vooral veel saus.

Zondag gingen we wel even op stap maar vergat ik foto’s te maken. We gingen even naar de Decathlon en Mediamarkt, maar kocht zelf niets. En ’s middags kwamen de ouders van mijn vriend even langs, ook gezellig!

Deze week wil ik nieuwe stickers in m’n shop zetten, moet er natuurlijk gewoon gewerkt worden, en ga ik misschien in het weekend nog naar een knutselbeurs.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *