Wat ik in een week deed #103

Nieuwe week, nieuwe kansen! Al moet ik zeggen dat ik liever in bed was blijven liggen, zeker met dit druilerige herfstweer. Maar helaas, nog steeds geen loterij gewonnen. Wat ik wel deed?

Maandag t/m woensdag had ik training en dat was online, dus ik kon lekker vanuit thuis werken. Ook begon het pas om 10 uur vanwege de tijdzone, dus ik kon ’s ochtends nog wat andere dingen doen. Oktober kwam eraan en ik ga switchen van bullet journal, dus ik werkte daar vast wat ideetjes voor uit.

Ik wilde oktober simpel houden en ging dus voor een vrij basic setup met weinig kleur. Uiteindelijk komt dat vanzelf wel met stickers, maar ik vind het simpele toch wel het fijnst werken!

’s Avonds lekker aan de AVG! We beginnen elke week goed, maar het eindigt toch altijd wat matig.

Dinsdag weer training. Die dag vond ik wat minder interessant en ik viel bijna in slaap tijdens de training, oeps!

’s Avonds even naar de Ikea om wat terug te brengen en een rondje te lopen. En natuurlijk een ijsje eten! Ik vind die nieuwe Symfonisk collectie wel tof trouwens, een samenwerking tussen Ikea en Sonos. Het is dat we al voorzien zijn qua audio in huis, anders wist ik het wel.

Ik bracht een nieuwe bullet journal kit uit deze week, helemaal in het thema van herfst. Eerst even zelf printen en testen!

Blij met de nieuwe iPhone! Deze maakt foto’s die echt meer dan prima zijn voor Instagram en dan hoef ik dus niet moeilijk te doen met een grote camera en bestanden overzetten.

Naast de bullet journal kit bracht ik ook weer nieuwe stickers uit, kleine “polaroid” foto’s met quotes. Je vindt ze hier!

Donderdag was de training weer voorbij, op naar kantoor dus!

En op vrijdag deed ik zelfs eens m’n best op m’n outfitje. Deze rok kocht ik bij Miss Etam en blijft een goede aankoop!

Blijkbaar was er een themaweek op kantoor en dus vrijdagmiddag een borrel met nacho’s en drankjes. Kom maar door!

Lijkt het toch net alsof ik wel wat heb gedaan deze week, he?

Zaterdag zaten we al vroeg aan de koffie bij de ouders van m’n vriend! Er moest even wat van zolder getild worden en m’n vriend ging zijn mama blij maken met z’n oude iPhone. Het overzetten ging wat minder soepel dan gehoopt en dus zaten we er eind van de middag weer, maar ach.

Tussendoor gingen we even naar Zaandam. Ik wil graag een slimme snijmachine kopen voor m’n stickers en daar zat een winkel die ze verkoopt.. Maar het model wat ik wilde was net uitverkocht! Ik was echt heel teleurgesteld haha, want ik keek er echt naar uit. Maar ach, kan gebeuren. Als het goed is zijn ze er deze week weer dus dan nog maar een keertje langs. We gingen ook nog even langs Vrijbuiter want onze gasfles voor de vakantie was leeg.

En daarna gingen Jut & Jul naar de McDo. Wel nog steeds blij met de vega kipburgers!

Zondag stonden mijn ouders bij ons op de stoep om de andere iPhone op te halen, mijn oude 8 Plus. Die werkt nog goed en kon dus wel een nieuw huis gebruiken! Het overzetten ging gelukkig nu wel snel en zonder problemen.

’s Avonds weer eens pizza, haha. Gelukkig is de kortingsactie vandaag afgelopen en voorlopig hoef ik geen pizza meer.

Deze week heb ik niet veel bijzonders op de planning staan. Hopelijk kan ik die snijmachine kopen en dan ben ik wel even zoet, want dan moet ik gaan leren hoe de software werkt. Wel zin in en het gaat me heel veel werk schelen!

5 Reacties

  1. Ohh, je nieuwe iPhone maakt inderdaad prachtige foto’s! Het is dat mijn 8 Plus nog maar een goed jaar oud is en die nieuwe 11 Pro zo razend duur, want anders wist ik het wel, haha.

  2. Oeh Marjolein, de bullet journal kits worden steeds mooier! Zou er bijna zelf door gaan beginnen met Bullet Journallen haha. En je nieuwe iPhone is natuurlijk ook fantastisch. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *