Wat ik in een week deed #102

Happy Monday! Grote kans dat je er net zoveel zin in hebt als ik – en dat is niet veel zin. Ach, we gaan er maar weer tegenaan. Beginnende met het schrijven van deze blog!

Maandag waren we weer verrassend productief. Op een of andere manier is dat altijd een drukke dag!

En ik begon vast met bedenken hoe ik mijn nieuwe journal in wil gaan delen. Volgende maand wil ik terug gaan naar een A5 formaat journal want ik heb een prachtig exemplaar gekregen van Archer & Olive!

Tijd voor nieuwe stickers! Op dinsdag zette ik deze Halloween stickers in de shop. Zijn ze niet schattig? Het leek me leuk om juist niet al te enge stickers te maken. Ik vind vooral de pompoentjes heel leuk! Je shopt ze hier.

Ik probeerde ook aan wat nieuwe stickers te werken, maar deze stickers zijn nog work in progress..

Op woensdag deed ik m’n nieuwe rok aan! Best een leuke outfit toch?

En weer lekker hard aan het werk..

’s Avonds werkte ik aan iets nieuws voor m’n shop, namelijk deze washi tape samples! Ik had wat nieuwe tapejes binnen en ik vind vooral die ruitjes wel leuk! Ook te vinden in de shop.

Lekker simpele AVG, haha!

’s Avonds gingen we ook nog even Happy Socks scoren. Die met streepjes en confetti zijn voor mij!

Donderdag gingen we met de lunch naar de McDo, hoera! Lekker slecht, haha. Soms doen we dat met collega’s en dat is toch altijd wel gezellig.

En ’s avonds pizza, dus dat was wel een topdag. Dit is een verse pizza van de Jumbo en die zijn verrassend lekker! Vooral de kazenpizza vind ik een aanrader.

’s Avonds gingen we naar Zaandam want ik wilde even naar de Primark. Wederom een teleurstelling wel..

Maar vrijdag werd alles beter, want de nieuwe iPhones waren te koop! Ik had al een beetje m’n zinnen gezet op de nieuwe iPhone 11 pro, maar wilde ‘m natuurlijk eerst even in het echt bekijken. Eind van de middag gingen we dan ook naar de Apple Store in Haarlem. Uiteraard met de verwachting dat de iPhones al dik uitverkocht waren..

Maar dat was niet zo! En dus ging deze baby met mij mee naar huis.

Even een overwinningsijsje eten!

En hier is hij dan! Ik ben voor de iPhone 11 Pro in de groene kleur gegaan. Gelijk maar een hoesje erbij gescoord, want ik ken mezelf (en het duurt denk ik nog wel even voordat er goedkope hoesjes zijn). De camera’s vind ik er wel enorm raar uit zien, maar gelukkig zie je dat niet als je ‘m gebruikt.

M’n vriend was stikjaloers (sorry schat) en hij ging zelf voor de zwarte met een rood hoesje. Allebei weer lekker zoet dus!

Zaterdag stond in het teken van het uitproberen van de iPhone. Ik wil ‘m onder andere voor m’n Instagram foto’s gebruiken en dat ziet er helemaal prima uit!

’s Middags gingen we met de familie van m’n vriend naar de dierentuin en dat is natuurlijk een perfecte plek om de iPhone uit te proberen. En zoals je ziet valt het helemaal niet tegen! De foto’s zijn mooi scherp (hier wel iets bewerkt) en het is handig dat je tussen de verschillende lenzen kunt switchen. Later nog maar een uitgebreide review schrijven?

En ’s avonds.. Alweer pizza. Oeps!

Zondag begonnen we met een lekker ontbijtje!

Vervolgens ging ik aan de slag, want ik had ineens 5 Etsy bestellingen op 1 dag! En een flinke ook, dus moest ik even gaan printen en knippen. Ik heb tegenwoordig niet alles meer dik op voorraad, want de ene set doet het beter dan de andere en dus heeft het niet zoveel zin om heel veel vooruit te werken.

En het was ineens lekker weer dus buiten zitten!

’s Avonds gingen we gewoon weer verder met slecht eten.. Knakworsten op een broodje. Wel blij dat er tegenwoordig vega knakworsten zijn!

Deze week heb ik drie dagen online training, dus dat is best wel chill. Lekker veel thuiswerken! En natuurlijk de iPhone nog meer uittesten.

2 Reacties

  1. Wauw, meteen al allebei de nieuwste iPhone! Ik ben heel erg benieuwd hoe hij bevalt en vooral: hoe de foto’s eruitzien! Die vegetarische knakworsten vond ik trouwens erg goed geslaagd! Wij aten ze laatst op een festivalcamping.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *