Wat ik in een week deed #101

We hebben weer een week overleefd! Eerlijk is eerlijk, soms is dat best een prestatie. En met de regen vanochtend had ik er ook wel weer weinig zin in, maar het is toch weer gelukt. Benieuwd hoe mijn afgelopen week was?

Maandag begonnen we de dag bij de garage, want mijn allerliefste Karl was toe aan zijn eerste beurtje. Niks geks gelukkig, al kan ik weinig maken van zo’n factuur haha! Nog steeds een fijne auto en goede aankoop in ieder geval (voor zover auto’s een goede aankoop zijn).

Blij met deze spread van het weekend ervoor!

En ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om de cover van m’n MacBook vol te plakken met stickers. Misschien toch wel een beetje druk.. Ach, kan ‘m altijd nog vervangen!

Toen ik thuis kwam na werk lagen er nieuwe stickers op de deurmat! Deze komen van Whiskeymug, een van mijn favo Etsy shops.

Dinsdagavond was het tijd voor de Apple Keynote! Ik wil eigenlijk wel een nieuwe iPhone en was dus wel heel benieuwd. Ik vind de 11 Pro er heel interessant uit zien, zeker omdat ik veel foto’s maak met mijn telefoon. Maar eens bekijken en proberen zodra hij in de winkel ligt!

Woensdag voegde ik nieuwe items toe aan de Etsy shop! Ik wilde een basic stickerset maken en een nieuwe planner kit, allebei in ongeveer hetzelfde thema. De nieuwe planner kit vind je hier en de stickerset hier!

Het leek me leuk om een kaartje te printen en daarop aan te geven waar mijn bestellingen eigenlijk vandaan komen. Best tof toch? Veel bestellingen komen uit Amerika en een aantal uit Europa, maar ook daarbuiten worden mijn items regelmatig besteld.

Bijna weekend.. Lekkere koffie en een koekje op kantoor op vrijdag.

En ja, het was vrijdag de 13e! Een collega vond het een mooi moment om random katten op te hangen, haha.

’s Avonds lekker lui.. Ik ben heel blij met deze vega kroketten van Mora! Smaken eigenlijk gewoon precies hetzelfde (denk ik in ieder geval, al lang geen echte op) en lekker crunchy.

’s Avonds werkte ik aan nieuwe stickers. Ik was eigenlijk niet van plan om Halloween stickers te maken, maar het is natuurlijk best een ding in de US en ik krijg best veel bestelling daar. Dus waarom ook niet!

Zaterdag gingen we even Hoofddorp in. Ik wilde graag naar de Primark maar dat was helaas wel een grandioze teleurstelling. En ook dit outfitje van Costes was het niet.. Wel een lekker gebakje bij La Place!

Ik kocht uiteindelijk wel een nieuw spelletje voor de Switch. Deze wilde ik al een tijdje en was nu niet zo heel duur. Heb ‘m al even gespeeld maar ik moet nog wel even oefenen, haha! Het is een racegame waarbij je ook op z’n kop kunt racen.

Bij thuiskomst lag er een pakketje bij de buren – nieuwe rokken! Ik kocht er twee over van Rosalinde en vond vooral deze met kleine bloemetjes erg leuk!

’s Avonds aten we zelfgemaakte pizza en gooide ik succesvol een glas om.. Gelukkig was het buiten, maar het lag in ieder geval overal. Oepsie!!

Daarna maakte ik de Halloween stickers af. Super leuk toch?! Komen binnenkort in de shop!

Zondag was een chill dagje.. Vriendje was een beetje ziek geworden (lang leve de verkoudheid die weer heerst) en ik was vooral heel moe. Dus lekker dutjes gedaan, voetbal gekeken (hij dan vooral), donuts gegeten. Helemaal prima!

Hoe was jullie weekend?

2 Reacties

  1. Wat leuk dat je Etsy shop al goed loopt! Die Halloween stickers zien er nu al schattig uit. Fijne week heb je verder ook gehad (op het feit dat je vriend ziek was na). Mijn week was heel hectisch helaas!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *