Wat ik in een week deed #100

Hoera, nummer honderd! Wie had dat gedacht. Volgens mij heb ik een week of twee gemist in die honderd keer, dus dat is best een prima score. Benieuwd wat ik afgelopen week heb gedaan?

Maandag zaten we weer netjes op kantoor. Hier was de to do lijst nog kort, maar hij werd uiteindelijk wel een hele pagina..

En ’s avonds ging ik sushi eten bij Lara! Schatje was t/m woensdag weg voor werk en alleen eten vind ik altijd maar saai, dus lekker met Lara gegeten. En sushi is natuurlijk altijd goed!

Maandag lag er een pakketje van AliExpress op de deurmat! Ik was mijn Apple Watch helemaal zat en ik heb een Fitbit geprobeerd (twee zelfs), maar dat was het toch ook niet helemaal. Ik had al eens een Mi Band van Xiaomi en was er destijds best tevreden over. Inmiddels zijn ze bij versie 4, met mooi schermpje en notificaties. En hij bevalt tot nu wel goed!

En ook dinsdag was er een pakketje. Van Archer & Olive heb ik een journal gekregen om te proberen en hij is zooooo mooi! Hij heeft heel dik papier dus je kunt hier op verven en dat lijkt me wel heel tof.

’s Avonds begon ik aan Stranger Things maar dat is dus best wel eng en niet zo’n groot succes in je eentje. Ik wil wel nog verder kijken!

Op woensdag werkte ik thuis en dus kon ik even een video filmen. Mijn flip through voor juli en august zie je hier!

Donderdag weer lekker op kantoor aan het werk. Go go go!

En ik besloot om de Mascha planner in te ruilen voor een simpele A5 journal als dagboek. Dat werkt toch eigenlijk wel het beste. Ik printte wat foto’s in zwart wit als versiering en schrijf nu elke dag over wat ik de dag ervoor heb gedaan.

Nieuwe dingen in de shop! Deze week voegde ik bloemenstickers en herststickers toe aan de Etsy shop. Ik vind ze super leuk geworden!

Op vrijdag werkte ik thuis en deed ik wat doms.. Ik heb een Nintendo Switch en daar kan je nu via een abonnement oude spelletjes spelen, zoals Mario Kart. Het abonnement had ik nog niet, maar ja.. Nu dus wel, haha! Wel echt super leuk en er zijn veel spelletjes om uit te kiezen. Mario spelletjes zullen wel altijd mijn favoriet blijven.

Zaterdag gingen we even op pad naar Beverwijk. ’t Vriendje zocht een riem maar slaagde helaas niet. Ik kocht de allerleukste sokken ever bij H&M, nog wat shirtjes, en wat dingen voor mijn Etsy shop. En we aten een lekker broodje bij Bakker Bart!

Daarna gingen we nog even langs bij de ouders van m’n vriend en deden we boodschappen. Thuis werkte ik ’s avonds aan nieuwe stickers, of eigenlijk gebruikte ik de zwarte tekeningen van bestaande stickers om een nieuwe te maken. Want ik vind dat zelf soms ook echt de leukste stickers! Snel maar in de shop zetten.

Zondag begon de dag al vroeg want ik ging met m’n mama naar Rijswijk, naar de creabeurs! Vorige keer waren we ook geweest en dat was wel leuk. Minder druk dan de KreaDoe in Utrecht en dus een stuk beter te doen!

Lekker shoppen! Ik kocht uiteindelijk inkt, de allerleukste pizzastickers ooit, en wat papier. Geen grote buit maar dat scheelt weer geld.

Daarna gingen we nog even lekker lunchen! Ik vond het heel leuk en gezellig om weer wat met m’n mama te doen. Maar ik was ook wel weer blij om lekker thuis te zijn.

Deze week is eigenlijk weer een “gewone” week met weinig plannen. Ach, helemaal prima. Hopelijk kan ik nog wat leuke stickers maken voor m’n shop!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *