Wat ik in een week deed #98

Deze keer kwam de maandag echt even iets te snel! Ik had wel een leuk weekend, maar daardoor was hij natuurlijk weer veel te kort. Benieuwd hoe mijn week er vorige week uit zag?

Op maandag zat ons weekendje Limburg er weer op. Mijn ouders besloten ook naar huis te gaan en dus hielpen we ze maar met inpakken. Gelukkig daarna wel een mini vlaaitje!

Dinsdag begon het gewone leven weer – naar kantoor dus. Wel met mijn nieuwe Furla baby! Ik ben heel blij met mijn nieuwe rugzak. Hij blijft tot nu toe mooi in vorm (hij is van leer) en alles wat ik voor werk nodig heb past erin.

Ik gebruik nog steeds de Mascha Planner als een dagboek en dat werkt best prima! De kleuren gaan me wel steeds meer tegen staan, maar de week erna ging ik aan de slag met washi tape en stickers en dat werkte prima. Misschien dat ik op termijn wel de business editie koop, want die is zwart/wit en dus een stuk neutraler.

Ik kreeg ook een Etsy bestelling binnen  – deze prachtige stickers van Whiskeymug! Haar stickers zijn heel basic en in die zin een hele andere stijl dan mijn stickers, maar daarom vind ik ze juist leuk. Blij mee!

En ik werkte aan een nieuwe blogpost, namelijk mijn DM shoplog! Inmiddels hier te lezen.

Van woensdag heb ik blijbkaar geen foto, maar donderdag zaten we weer netjes op kantoor. Aan de slag..

’s Avonds gingen we even op stap. Ik maakte voor ’t vriendje een dino sleutelhanger en die heeft eindelijk een plekje gekregen aan zijn sleutels! Er zijn er nog een paar te koop trouwens, mocht je interesse hebben

We gingen onder andere naar de Gamma, want de meneer wilde een barbeque kopen en ze hadden deze van Campingaz te koop voor een mooi prijsje. De dag erna werd hij dan toch maar gekocht! We gingen ook nog naar Hornbach, Vrijbuiter en naar de Primark. Een heel uitje dus! De Primark viel wel tegen trouwens.. Het is toch steeds minder mijn ding.

Mooie zonsondergang op de terugweg!

Feels like a Friday.. Ik denk wel dat dit mijn nieuwe favoriete mok is, haha.

’s Avonds lekker buiten in de tuin eten! Wraps met zalm voor mij en kip voor het vriendje.

Mijn vriend was afgelopen week vrij en besloot het bankje in de tuin aan te pakken. Hij was van de vorige bewoners en donkergrijs.. Niet zo mooi en vooral heel donker in deze hoek. Dus er werd een potje verf gehaald bij de Gamma en hij ging aan de slag! Stukken beter zo toch? De kleur was een beetje een gok, maar ik vind het wel leuk en lekker fris!

Ik pakte ook eindelijk weer het maken van stickers op. Sinds onze vakantie had ik dat niet meer gedaan en ik had er ook niet echt de motivatie voor. Nu gelukkig wel weer! Ik wilde een setje maken met quotes, dat leek me wel leuk.

Een paar uur later zag het er zo uit!

En op zondag stonden ze in de shop. Ik vind ze heel leuk geworden, lekker vrolijk en fijne quotes. Je kunt ze hier kopen!

Hmmm, verse croissantjes op zondagochtend!

We gingen op bezoek bij mijn ouders want mijn broer was jarig. Even een tussenstop in Den Haag voor lekkere eierkoeken! Het was wel weer gezellig en fijn om weer even bij mam te zijn. Gelukkig lijkt het wel weer iets beter te gaan met haar. Extra veel vertroetelen maar!

Deze week is weer gewoon gewoon. Ik heb wat deadlines voor werk en wil nog wat stickers maken. En misschien gaan we eindelijk naar de sportschool, maar ik zoek nog wat motivatie..

3 Reacties

  1. Ik heb zo’n dubbel gevoel bij de Primark. Ze hebben zó ontzettend veel leuke dingen, maar principieel wil ik zo’n bedrijf niet steunen. Ik ga er dan ook niet binnen, kwestie van niet in de verleiding te komen.

    1. Heel herkenbaar! Hetzelfde met winkels als H&M en Zara.. Maar nog wel meer bij Primark. Ik koop er af en toe basics maar probeer me niet meer te verleiden tot aankopen die ik vervolgens toch niet zo leuk vond..

  2. Oeh die stickers zijn leuk! En wat gezellig, weer naar je ouders! Ik krijg spontaan zin in vlaai, dat heb ik al weer ruim een jaar niet gegeten. De laatste keer was vorig jaar tijdens onze vakantie in Limburg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *