Wat ik in een week deed #97

Oh oh, wat een week. Ik was op vrijdag al vrij en dat maakt een werkweekje gelijk een stuk korter, niet verkeerd! Ik was op zich ook wel lekker productief.

Zo zette ik op maandag eindelijk de dino sleutelhangers in mijn Etsy shop. Er zijn er nog 4 over, dus als je er eentje wilt adopteren.. Je kan ze hier bekijken!

Ik zit weer een beetje in een bullet journal struggle. Ik heb nu een passport sized boekje en dat is super handig als je ‘m mee wilt nemen, maar ik mis soms een beetje het overzicht. Dus ik ben maar vast wat gaan proberen in een grotere journal. Misschien dat ik wel weer switch naar A5!

Woensdag werkte ik lekker thuis. ’s Avonds maar weer een AVG’tje. Bij de DekaMarkt kan je driekazenburgers kopen en die zijn best wel lekker!

Ik maakte ook weer een nieuwe spread in mijn zwarte journal, nog eentje van de vakantie. Blijft leuk om op terug te kijken!

Vrijdag had ik dus al lekker weekend en vertrokken we naar Limburg voor een lang weekend op de camping bij mijn ouders. Even een verplichte tussenstop bij Starbucks! Ik ging voor een cold brew latte – maar dat is toch wel beter met echt zomers weer.

Het weekend liep even iets anders dan we hadden gepland, want mijn mama voelde zich niet zo goed en kon ook niet echt ver lopen. Ach, dan maar het beste ervan maken. ’s Avonds lekker aan de pizza!

Op zaterdag gingen schatje en ik naar Maasmechelen, waar een outlet zit. Deze outlet is veel rustiger dan die in Roermond en dat is dus wel fijner shoppen. En ze hebben er een Ellis Gourmet Burgers, dus daar gingen we even lunchen! ’s Avonds gingen we ook nog even naar de DM drogist in Duitsland en daar zal ik nog wel een shoplog van maken.

Maar op zondag bleek zo’n beetje alles in de buurt dicht en dus eindigden we alsnog in de outlet in Roermond. Waar het MEGA druk was en het regende ook nog eens, niet heel ideaal dus. Ik vond wel een mooie rugzak bij Furla en ik was al even op zoek naar zoiets. Het is een zwart leren rugzak en vast voor mannen, maar ach. Ik zal ook nog wel een outlet shoplog maken zodat ik ‘m beter kan laten zien!

Daarna nog even naar de Max Verstappen shop! Hier kan je alle merchandise kopen, maar er staan ook wat leuke items van Max. Zoals deze racewagen, maar ook helmen en outfits van vorige races. Leuk om te zien!

’s Avonds lekker aan de patat (lang leve groentekroketten) en ondanks het weer gingen we toch maar aan een ijsje. Was toch wel lekker!

Maandag gingen we weer naar huis en hielpen we mijn ouders ook met inpakken zodat ze lekker naar huis konden. En nu weer aan het werk..

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *