Wat ik in een week deed #96

Oh maandag.. Zeker met dit druilerige weer voelt het toch weer als herfst. Duimen voor iets beters! Afgelopen week was een beetje gek, ik had 3 dagen training en daardoor voelde het toch niet helemaal als werk. Ach, best prima!

Op maandag beginnen we de week nog positief met een hoop groentes voor de lunch en een stevige to do lijst.

En ’s avonds mijn favoriet: vega kipnuggets! De worteltjes waren vreemd genoeg niet zo’n succes. En ik voelde me de hele week een beetje meh. Buikpijn en zo’n onrustig gevoel. Beetje rustig aan doen qua eten dus.

Op dinsdag plaatste ik deze foto op m’n bullet journal Instagram. Een tijdje geleden viste ik zo’n Mascha Planner uit de kortingsbak bij Etos en vervolgens lag hij te verstoffen in mijn kast.. Een beetje zonde natuurlijk. Als planner leek hij me helemaal niet zo fijn (en vooral veel te groot), maar als een soort dagboek werkt het prima! Hier hou ik nu bij wat ik op een dag gedaan heb, wat goed en slecht ging, en hoe ik me voelde. Best leuk denk ik om later eens op terug te kijken! Ik overweeg trouwens wel om de Structuurjunkie planner van Cynthia te kopen en die eens te proberen voor werk. Die lijkt me qua formaat en indeling een stuk handiger!

Woensdag waren de goede voornemens al wel weer aardig de deur uit en aten we broodje knakworst! Unox heeft tegenwoordig ook een vegetarische optie en die is best prima. Wel een beetje duur, zeker ten opzichte van de echte met vlees. Soms vind ik dat wel een beetje oneerlijk.. Op woensdag begon trouwens ook mijn training en het was een online training, dus lekker vanuit huis!

IJsjestijd! Het weekend ervoor moest ik de ijsjes missen omdat ik me niet zo lekker voelde, maar nu ging het wel iets beter. Ik ging voor banaan en straciatella.

Donderdag zat ik natuurlijk weer in training. In de pauzes werkte ik aan nieuwe spreads in mijn zwarte journal. Ik wilde nog wat spreads maken over mijn zomervakantie en was er nog niet echt aan toe gekomen. Nu eindelijk wel! Leuk om op terug te kijken (en ik wil ook wel weer op vakantie!).

Minder leuk was dat ik wat gedoe had met een nieuwe aankoop.. Op woensdagavond kocht ik een Fitbit Charge 2, maar kwam er al snel achter dat die Fitbit geen notificaties van een iPhone ondersteunt. Gelukkig mocht hij nog wel terug en dat deden we dan ook donderdagavond. In de tussentijd kwam ik erachter dat de Charge 3 het wel kon en ik vond het wel de mooiste van alle Fitbits, dus gaf ik die maar een kans!

Maar hij deed al een beetje raar qua notificaties en op zaterdagavond was hij ineens binnen een uur leeg.. Boeh! Na wat Googlen bleek ik niet de enige met dit probleem. Dus op zondag ging ook deze Fitbit weer terug naar de winkel. Super jammer, want mijn eerste indruk was wel goed! Ik vond ‘m fijner en mooier dan mijn oude Apple Watch en deze Fitbit hoef je tenminste niet elke dag op te laden. Ach, misschien in de toekomst.. Voor nu ben ik maar weer terug naar de Apple Watch.

Afgelopen week heb ik ook hard gewerkt aan nieuwe dino sleutelhangers! Tot nu toe heb ik ze vooral aan collega’s verkocht maar ik wil ze ook gaan toevoegen aan mijn Etsy shop. Dat is mijn doel voor deze week en hopelijk hebben mensen er interesse in!

Op zaterdagavond gingen Lara en ik naar Caprera in Bloemendaal! Dit openluchttheater is best wel bijzonder en ik vond het een hele leuke plek. We gingen naar een optreden van HAEVN – en ik kende welgeteld 1 nummer. Maar ik vond ze verrassend goed live! Het is vrij rustige muziek en in deze setting was het bijna magisch.

Zondag voelde ik me weer een beetje meh en dus werden het vooral dutjes op de bank. Ik plaatste wel weer een foto van mijn zwarte journal, deze keer van toen we naar Freiburg gingen. Wederom super leuk om weer op terug te kijken! Ik moet nog twee spreads maken dus ik heb nog wel wat te doen deze week.

Hoe was jullie week?

2 Reacties

  1. Wij hebben die Unox-worstjes twee weken geleden geprobeerd – ik had ze meegenomen naar een festivalletje. Een lekkere, snelle hap op de camping! 🙂 Maar inderdaad, jammer dat vleesvervangers globaal genomen duurder zijn dan hun dierlijke tegenhangers …

  2. Wat een leuke week! Ik ben ook niet zo’n fan meer van de Mascha Planner sinds ik een eigen huis ben. Daarvoor vond ik het wel ideaal, maar nu heb ik zoveel op een dag te doen dat ik die kleine vakjes heel onhandig vind! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *