Wat ik in een week deed #95

Afgelopen week was best productief, met als resultaat dat ik niet zo heel veel foto’s heb gemaakt. Oeps! Ach, toch maar een diary maken!

Deze week had ik als doel voor mezelf om te werken aan printable bullet journal kits. Eigenlijk een PDF bestand met alle elementen erin om te kunnen beginnen aan een bullet journal, zodat ik daarmee mensen een handje kan helpen. Dat deed ik in Powerpoint aangezien ik dat beter ken dan andere tools en daar was ik dus best wat uurtjes zoet mee! ’s Avonds op de bank werkte ik dan ook aan de layouts.

Vriendje moest ’s avonds werken en dat vind ik altijd maar ongezellig. Dan kan ik wel pasta eten (dat vindt hij niet zo lekker), dus dat deed ik maar! Echt smakelijk zag het er niet uit, maar het was wel lekker.

Dat ziet er toch niet verkeerd uit? Op dinsdag had ik de printables in grote lijnen wel af en besloot ik wat testspreads te maken. Niet alleen om hier dan foto’s van te kunnen maken, maar natuurlijk ook om ze even uit te kunnen testen!

Van woensdag heb ik niet eens een foto en dit is denk ik een goede omschrijving van mijn mood op donderdag, haha!

Maar ’s avonds kon ik mijn nieuwe printables in de Etsy shop zetten! Daar ben ik oprecht wel blij mee en trots op. Je kunt ze hier bekijken en bestellen!

En we aten donderdagavond pizza! Deze verse pizza’s komen van de Jumbo en zijn verrassend leker. Best een aanrader! Ik ging voor die met tonijn en ’t vriendje ging voor pesto kip.

En ik werkte deze week ook nog aan nieuwe dino’s! Ik heb ze nog niet eens aan Etsy kunnen toevoegen omdat al mijn collega’s ze steeds kopen, haha. Ach, des te leuker. Komende week wil ik er wel weer wat meer gaan maken.

Het weekend was wel gezellig, op zaterdag gingen we even naar Heemstede (best een leuke stad!) en daarna naar de ouders van m’n vriend voor een feestje. Helaas voelde ik me verder best wel ziek.. Dus dat was vrij jammer. Ik had best veel buikpijn en voelde me dus niet zo best. Wel zondag F1 gekeken en natuurlijk trots op Max!

Hoe was jullie weekend?

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *