Een nieuw jasje

Geen paniek, je bent op de juiste plek. Marjolean.nl heeft een nieuw uiterlijk! Vroeger wisselde ik haast elke maand wel van layout, maar mijn vorige layout had ik al een hele tijd. Ik vond ‘m best mooi, heel minimalistisch. Maar heel praktisch was hij eigenlijk niet en dus besloot ik gisteren spontaan om ‘m op de schop te gooien.

Het grootste verschil is dat ik weer een balk aan de zijkant heb. Dat miste ik wel een beetje bij de vorige layout en wilde ik dus wel graag weer hebben. In die zin is deze layout meer zoals de standaard bloglayout, maar dat is natuurlijk ook weer niet voor niets de “standaard”. Het voordeel hiervan is dat ik wat meer informatie kwijt kan aan de rechterkant. Zo wilde ik al graag mijn Instagram foto’s er hebben en een kleine promo voor mijn Etsy shop. Wat ik er verder nog in ga zetten.. Dat weet ik nog niet en daar ga ik nog even mee spelen.

Ook heb ik grote opruiming gehouden in mijn oude blogposts. Er stonden blogposts online vanaf 2012 en veel van die content is verouderd, is niet echt meer mijn mening, of past niet meer lekker in deze layout. Dus ik heb een hele hoop blogposts op prive gezet. Dat kan ik ze zelf nog wel bekijken en terugzetten als het moet. Ik merkte dat er heel veel beautyreviews tussen stonden en dat ik dat niet echt meer bij mijn blog vind passen. Zo zie je – smaken veranderen!

Ik ga ‘m nog wel iets verder tweaken, maar ik hoop dat jullie de layout wel mooi vinden. Een beetje verandering kan soms geen kwaad, toch?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *