Een flinke DM shoplog

Laatst deelde ik al een DM shoplog maar die was nog best bescheiden, gezien het ruimtegebrek in de auto. Afgelopen weekend waren we echter weer eens in de buurt en deze keer met meer dan genoeg ruimte! Dus ja, ik heb best een beetje ingeslagen..

Allereerst sloeg ik flink wat douchegels in. Die van DM vind ik sowieso fijn en zijn lekker betaalbaar – €0,55 per stuk! Ik ging voor een aardbei, perzik en meloenversie. Lekker zomers! En TreacleMoon kan je in Nederland natuurlijk ook kopen, maar in Duitsland hebben ze vaak andere geuren en zijn ze natuurlijk wat goedkoper (€3,95). Deze versie met komkommer en cactus zag er wel bijzonder uit!

En nog meer douchegels van Balea, ook voor €0,55 per stuk. Twee keer iets met kokos en een frisse geur met onder andere limoen.

Deze shampoo voor het haar heb ik al eens gehad en vond ik wel fijn! Hij ruikt lekker fris naar appel en maakt je haar luchtig. Deze shampoo kost ook slechts €0,55.

Nog meer shampoos voor het haar, want die gaan toch wel op. Ik gebruik graag een frisse shampoo en een voedende conditioner. De linker shampoo heet Professional Shampoo Fülle + Pracht en was €1,35. Hij zou je haar voller moeten maken, dus ik ben benieuwd. Grote kans dat mijn schaap er extra ontploft door raakt, haha! De Tonerde Shampoo leek me ook bijzonder. Deze zou een betere balans moeten geven tussen de hoofdhuid en de puntjes, waardoor je haar bovenop minder snel vet zou moeten worden en juist onderin zachter. Ook voor €1,35!

Qua haarverzorging vind ik de Traum Locken lijn fijn, geschikt voor droog en beschadigd haar. De conditioner kost €1,35 en de power spray €2,45.

Ik besloot ook een hittebescherming mee te nemen voor mijn haar. Ik gebruik regelmatig hitte (lees: Dyson AirWrap) en misschien is het toch wel een goed idee. Voor €1,95 het proberen waard! De andere spray is niet voor het haar maar voor het lichaam en vond ik wel lekker fris en zoet ruiken. Ook deze was €1,95.

Qua skincare hield ik me redelijk in. Ik zag een Urea dagcrème en daar ben ik wel benieuwd naar. Urea werkt heel goed bij een droge huid en dat krijg ik vaak in de herfst en winter wel. Voor €2,55 wil ik ‘m wel proberen! En bij de kassa lag dit wimperserum. Ik heb dat weleens op AliExpress besteld en het werkte altijd wel goed, maar vond ik altijd twijfelachtig. Dan vertrouw ik dit toch meer. Dit serum was €4,95 en dus op zich best prijzig. Als laatste nam ik qua skincare nog een schuimende facewash mee. Ik gebruik nu zoiets van The Body Shop, maar die is ruim €10 en voor deze van Balea betaal je maar €2,55!

Als laatste ging ik voor wat deo’s, want die zijn heel goedkoop bij de DM. Ik had al rollerdeo’s en was wel benieuwd naar de sprayvariant. Met €0,85 per stuk best een koopje!

De rollerdeo’s nam ik ook nog maar mee, deze zijn €0,55 per stuk. En ik vind de deo’s van Dove vaak ook wel fijn. Deze kosten bij de DM €1,45 per stuk.

Goed geslaagd dus wel! Ik vind het altijd wel leuk om zowel favorieten als nieuwe dingen mee te nemen, zodat ik ook weer wat nieuws kan proberen. Ik ben benieuwd naar het wimperserum en naar de shampoos voor het haar!

6 Reacties

  1. Leuke aankopen! Ik ben al een tijdje niet meer bij DM geweest, komt voornamelijk omdat ik nog zó veel douchegels en shampoos heb haha. Ik vind het wel altijd erg leuk om er weer rond te kijken, dus binnenkort maar eens even doen. 🙂

  2. De meeste goede wimperserums kosten wel rond de 50,- dus deze voor 5,- is echt een koopje. Voor mijn wimpers deed hij helaas niets, dus ik ben weer terug bij mijn dure helaas….

  3. Echt absurd dat alles daar zo goedkoop is. Ik ben nog maar een paar keer bij een DM geweest, maar heb al iedere keer het halve Alverde-rek in m’n mandje willen mikken, haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *