De YouTubers die ik kan blijven kijken (op dit moment)

Want ik moet zeggen dat mijn voorkeuren wat dat betreft best nog weleens wijzigen. Er is dan ook best wel veel te beleven op de YouTubes en dus is het niet zo gek dat je zomaar weer een nieuwe YouTuber kunt ontdekken. Mijn favorieten op het moment?

Michelle Reed

Een mooi appartement in NYC, een baan in marketing en een succesvolle YouTube carrière, bloedjemooi. Alle ingrediënten om stikjaloers op te zijn – en toch ben ik dat niet. Ik vind de kijkjes in Michelle’s leven juist super interessant. Ze heeft het regelmatig over de struggles om een gewone kantoorbaan en een creatieve side business met elkaar te combineren en ik herken daar zoveel in. Ook vind ik haar outfits best inspirerend, aangezien ze kantoorproof zijn en toch jong en hip. En ik vind het gewoon super interessant om te zien hoe ze alles in haar leven met elkaar combineert.

Cheyenne Barton

Cheyenne is denk ik een van mijn ultieme favoriete YouTubers. Ze verdient haar geld met alles wat creatief is, waaronder een stickerbusiness en meespelen in theatershows. Ik vind het super interessant om te zien hoe zij allerlei verschillende inkomstenbronnen met elkaar combineert en ik ben groot fan van haar creatieve stijl. Haar vlogs zijn helemaal niet spannend, maar vind ik daardoor juist heel ontspannend. In dezelfde categorie valt trouwens Jordan Clark (en soms spreken ze met elkaar af en dan ben ik helemaal gelukkig).

Willem Verbeeck

Hoewel zijn naam heel Nederlands klinkt, is hij het niet. Hij is echter wel een fotograaf in New York met een grote voorliefde voor analoge fotografie. Ik vind niet al zijn video’s leuk of leerzaam, maar er zitten wel regelmatig video’s bij die mij motiveren om weer meer te gaan fotograferen! Hij geeft veel nuttige tips en ik vind zijn stijl van fotograferen erg leuk en inspirerend.

Matt D’Avella

Eerlijk is eerlijk, het is een beetje een love/hate dingetje. Matt maakt video’s over hoe je je eigen leven beter, slimmer, mooier en simpeler in kunt delen en bespreekt dus veel verschillende onderwerpen. Sommigen spreken mij meer aan dan anderen, maar de video’s zetten je wel aan het denken. Ik zit nu op zo’n punt in mijn leven waar ik wel steeds meer na denk over wat ik wil bereiken en waar ik gelukkig van word, en daar sluiten zijn video’s goed bij aan. Wel een beetje kritisch blijven, maar inspirerend is het wel. In hetzelfde straatje valt Nathaniel Drew, die ik in sommige opzichten fijner vind om naar te kijken/luisteren.

Welke YouTubers volg jij op het moment graag?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *