Wat ik in een week deed #94

Pfff, wat was het warm he? En die warmte is bij ons nog niet echt uit huis dus we genieten nog lekker na! Wat dat betreft deed ik vooral rustig aan en genoot ik zoveel mogelijk van de airco op kantoor..

Nieuwe week, nieuwe plannen. Ik kocht in het weekend een Frixion pen van Pilot en dat is best geinig, want die kan je uitvagen door middel van warmte! Blijkbaar moet je de tekst dus wel uit de zon houden..

Deze week gingen er een hoop ijskoffies doorheen..

Maar wel lekker buiten eten! Hier gingen we voor een broodje (vega) hamburger.

En maar even de nagels in een zomers kleurtje lakken. Ik gebruik eigenlijk alleen nog maar mijn Essie nagellakjes omdat ze goed blijven zitten.

Deze week probeerde ik ook iets nieuws – mijn tijd tracken in een spread. Het leek me wel nuttig om hier eens naar te gaan kijken om te zien of ik mijn tijd nog wat beter in kan delen. Ik weet van mezelf dat ik het beste werk lever als ik gefocust kan zijn op 1 ding en dat kan ik dan ook zeker wel verbeteren.

Woensdagochtend begonnen we bij de tandarts, want ’t vriendje moest nog een gaatje laten vullen. Ik werkte vanuit huis en begon dus maar met mijn planning bij de tandarts.

Na het werk ging ik even boodschappen doen en kocht ik dit boek! Deze dames hebben al eens een boek geschreven (Zeik Niet Zo) en dat boek vond ik top, dus ik was wel benieuwd naar dit boek. Het vorige boek bood je een eerlijk kijkje in het leven van drie millenials en de boodschap was dan ook dat je je niet al te gek moet laten maken door alle druk die je opgelegd wordt. Dit nieuwe boek, Lekker Laten Lullen, gaat daar op door en ik ben er dus wel benieuwd naar!

Heet, heet, heet! Dit was op donderdagavond en dat was wel zo’n beetje de max die we hebben gezien.

En dus gingen we naar de Mediamarkt om af te koelen, haha. We twijfelen al een tijdje over zo’n Dyson ventilator (zoals je hier al zag) maar namen ‘m toch maar niet mee. Wel genoten van de airco!

En daarna een ijsje, hoezee! Die overigens bijzonder snel smolt met dit soort temperaturen.

Van vrijdag heb ik blijkbaar geen foto’s, dus door naar zaterdag. Ik ging naar Rotterdam om EJ weer eens te zien en er was zomercarnaval! Maar we begonnen de dag bij Maak, wat een super leuke plek bleek te zijn. Je kunt hier eten en drinken, maar ook leuke items kopen en workshops volgen.

Daarna gingen we even de Bijenkorf in en bij Paperchase verkopen ze nu ook de Mildliner brush pens! Die wilde ik graag hebben, dus ze gingen mee.

En daarna genoten van het carnaval! Ik ben er jaren geleden al eens geweest en vond het weer heel leuk. Er trok een optocht door de stad en er waren verschillende podia met muziek. Ik vind het vooral leuk om te zien dat er zoveel diversiteit was en dat het allemaal kon en mocht. En super leuk om EJ weer eens te zien!

Op zondag deed ik rustig aan. Ik wilde wat nieuws proberen voor mijn Etsy shop en het werden deze vilten sleutelhangers! Als je me al heel lang volgt dan herken je ze misschien wel, want dit maakte ik vroeger ook al eens. Ik vond ze wel weer super leuk en zeker geschikt voor Etsy. Deze twee dino’s zijn zelfs al verkocht aan collega’s.

Oh en ik stofte de Mascha planner die ik al maanden heb liggen maar eens af. Ik wil ‘m gaan gebruiken als een soort dagboek, want dat kan ik niet altijd kwijt in mijn bullet journal. Hij lijkt me als planner trouwens echt vet onhandig, veel te groot en rare indeling. Maar zo is het wel prima!

Hoe was jullie week? De hitte een beetje overleefd?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *