Wat ik in een week deed #93

Maandag kwam echt veel, veel te snel deze keer! Ik had ook best een druk weekend en best een productieve week! Benieuwd wat ik allemaal deed?

Op maandag ging ik thuiswerken en dat was wel een goed besluit. Ik werkte best veel werk weg en kan me altijd beter focussen dan op kantoor. Ik kreeg ook een AliExpress bestelling binnen met deze schattige stickers en stempels!

’s Avonds gingen vriendje en ik even op pad en aten we bij een La Place, wat eigenlijk niet eens zo slecht was. Ik ging voor een salade en patatjes (en natuurlijk alleen de salade op de foto want #fitgirl).

Daarna stopten we nog even in Amsterdam bij de Nike Outlet. Hoe heftig zijn die schoenen? Er was wel sale en ik kocht nieuwe sportschoenen want het sportschoolplan is er nog steeds. Ze hebben regelmatig van die free run schoenen in de aanbieding en die vind ik heel fijn! Ook nog even kwijlen bij MediaMarkt.. Ik ben benieuwd waar Apple in september mee komt want ik zou best wel weer een nieuwe telefoon willen.

En tot zover het #fitgirl gedeelte..

Van dinsdag heb ik blijkbaar geen foto’s dus geen idee wat ik toen deed. Van woensdag heb ik alleen deze.. Lekker druk bezig! Ik ben wel sinds dat we terug zijn van vakantie echt heel moe steeds, super vervelend. Ik heb niet echt het idee dat er iets mis is, maar ik denk dat ik het best zwaar heb met weer terug in het werkritme komen (en ik wil dan ’s avonds ook nog van alles doen). Deze week deed ik dan ook best wel wat dutjes..

En deze mok was heel relevant, haha! Ik weet niet van wie hij is (we mogen op kantoor eigenlijk alle mokken wel pakken als ze er staan), maar ik vind ‘m leuk!

’s Avonds gingen we even naar de Bijenkorf in Amstelveen, waar ze op dit moment best goede sale hadden! Ik kocht de witte sneakers van Tommy Hilfiger met 50% korting en kreeg leuke Happy Socks van ’t vriendje, die nu met 70% korting waren. Niet slecht! En ik droom van zo’n Marc Jacobs tas.. Helaas was die niet in de sale. One day!

Vrijdag werkte ik weer thuis en ’s avonds plaatste ik nieuwe stickers in mijn Etsy shop! Op vakantie had ik lekker veel tijd om nieuwe setjes te maken. Vooral de set hierboven vind ik echt heel leuk en gebruik ik zelf ook graag. Benieuwd naar de nieuwe stickers? Je kunt ze hier bekijken.

En we aten pannenkoeken! Ik vind het altijd echt kut om ze te maken, maar wel heel lekker.

Tijd voor weekend! Ik zou zaterdag op pad gaan met een oud-collega maar helaas was ze ziek (er heerst ook echt weer van alles). Gelukkig kon Lara wel en gingen we lekker sushi eten in Haarlem.

En zondag gingen we auto’s kijken! Voorlopig gaan we er nog niet voor, maar we willen wel kijken of we op termijn een grotere auto kunnen kopen ter vervanging van de auto van mijn vriend. Toch wel erg handig met vakanties en sowieso lekker luxe. Een Toyota Auris Hybrid zoals op de foto is best een kanshebber! Lekker zuinig, lekker groot en reed ook fijn. Maar best een investering, dus eerst maar goed over nadenken en centjes sparen.. Daarna gingen we (helaas) nog even op ziekenbezoek en ’s avonds lag ik voornamelijk te tukken op de bank.

Deze week wordt best spannend en ook wel druk denk ik. Ik wil wel weer aan nieuwe stickers gaan werken en heb qua werk ook nog veel te doen. Ik kijk nu al uit naar het weekend.. 🙂

2 Reacties

  1. Oeeeh, die Wildflower-stickerset is heel erg mooi! Echt knap dat je die dingen zelf maakt. En ik heb diezelfde Happy Socks ook in m’n digitale winkelmandje gehad, maar ben toch sterk kunnen blijven! Nu heb ik natuurlijk spijt, haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *