Wat ik in een week deed #92

We zijn weer terug van vakantie en dus begint het normale leven weer, inclusief elke maandag een overzicht van mijn week. En weet je, ik heb het best gemist. Dus here we go!

Op maandag en dinsdag had ik training en dat was een prima manier om weer een beetje in het werkritme te komen. Het ging over customer experience we gebruikten onze persoonlijkheidsonderzoeken als basis. Ik ben zelf volgens dat onderzoek zowel gestructuurd als een teamplayer en daar herken ik mezelf ook wel in!

Toch nog even terugkijken op juni in mijn journal. De vakantie was sowieso het hoogtepunt!

Back to work betekent ook back to lunch op kantoor en gelukkig doen ze wel altijd hun best. Hier een noodlesoepje met extra veel groenten!

Op vakantie heb ik hard gewerkt aan nieuwe stickers en ik kon dus niet wachten om ze te gaan printen. Ze zien er goed uit dus binnenkort maar aan de shop toevoegen!

Dinsdagavond hadden we een bedrijfsfeestje op het strand en dat was best gezellig! Ik werk veel samen met een collega uit de UK en zie haar niet super vaak, dus extra leuk als ze weer eens in NL is. Je kon op het feestje henna laten zetten en dat had ik eigenlijk nog nooit gedaan. Best mooi!

Woensdag begon het gewone leven pas echt, dat was mijn eerste normale werkdag. Toch wel een beetje afzien.. Ik merkte eigenlijk de hele week dat ik veel moeite had met opstaan. Niet eens omdat ik op zag tegen weer aan het werk gaan, maar ik was gewoon echt heel moe. Stom is dat wel.

Wel een beetje gemist op vakantie: lekker Hollands eten. Een AVG’tje gaat er wel weer goed in. Met vega kipnuggets, altijd favoriet.

Bij Vomar hadden ze Ben & Jerry’s voor een euro en schatje was zo lief om iets te scoren. De potten waren al uitverkocht, maar deze koekjes met ijs hadden ze nog wel. Ik had het nog nooit geprobeerd, maar het is best lekker!

Vrijdag was het gelukkig alweer bijna weekend en hierbij mijn lunch op kantoor.

En lekker bezig in m’n boekie! Ik ben overgestapt naar een systeem met een aantal kleine boekjes in een cover en dat werkt tot nu toe best aardig. Ik vind het wel fijn dat elk boekje zijn eigen doel heeft en dat ik nu ook een plek heb voor notities. Hoef ik niet steeds nog een los notitieboek mee te nemen.

’s Avonds gingen we naar de Ikea want we hadden nog wat bakken nodig om op te ruimen (en uiteindelijk kochten we weer veel teveel zooi).

Maar ook wel iets super grappigs, want Lara vierde de dag erna haar verjaardag en ze wilde graag geld voor haar motorrijbewijs. Geld is saai en dus kreeg ze (naast een envelopje met geld) zo’n speelkleed van de Ikea met wegen erop. Vervolgens maakte ik nog wat autootjes van karton en natuurlijk een motor met het hoofd van Lara erop. Kan ze vast oefenen! Gelukkig kon ze er wel om lachen, haha.

Ik vond bij de Vomar deze vega snijworst en ik vind het wel een aanrader! Ik eet al jaren geen vlees meer en daar heb ik weinig moeite mee, maar soms vind ik het wel lastig om te bedenken wat ik op brood wil. De meeste vleesvervangers qua broodbeleg vind ik smerig, maar deze snijworst van Zwanenberg is niet verkeerd!

Zondagochtend gingen Jut & Jul weer naar de Ikea.. Even een lekker ontbijtje eten! En de kappen van onze lampjes in de slaapkamer waren kapot gegaan. Ze zaten vast met een soort elastiek en dat is helemaal uitgelubberd. Dan maar even nieuwe kapjes scoren bij de Ikea!

’s Middags hadden we een verjaardagsfeestje van een vriend van mijn vriend en ’s avonds vond ik dat we wel pizza hadden verdiend. Lekkaaah!

Toch best een druk weekje zo met een druk weekend. Deze week gaan we weer gewoon 5 dagen werken en in het weekend heb ik ook al afgesproken met een oud-collega. Zondag wordt sowieso mijn Netflix & niks dag!

3 Reacties

  1. Wat een lekker weekje! Ik vind je stickersets erg leuk, en wat gezellig inderdaad om met een collega uit het buitenland te kunnen bijkletsen! 🙂

  2. Al dat heerlijke eten zien zo vlak voor de lunchpauze, het is niet gemakkelijk. 😅 Hoe lekker ziet jouw kantoorlunch van vrijdag er trouwens uit?! Soms wou ik dat ons klein vzw’tje een bedrijfsrestaurant had, haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *