Goed geshopt bij de DM

Als je ooit in Duitsland bent geweest, dan ken je het wellicht wel: DM Drogerie. De Duitse versie van de Kruidvat, maar dan een stuk goedkoper. In Duitsland doen ze niet zo aan kortingsacties en zijn de producten dus vreemd genoeg een stuk goedkoper. Ook is het huismerk van DM, Balea, best goed. Toen we op vakantie een dagje in Freiburg waren konden we ‘m dan ook niet overslaan. Ik kocht niet super veel, maar wel een paar favorieten!

Sundance Sonnenspray Kids SPF 50 – €4,95

Ik had een zonbescherming van Kruidvat mee, maar vond ‘m niet zo fijn en met het lekkere weer ging hij waarschijnlijk ook wel op. De zonbescherming is bij DM niet echt duur en ik koos deze spray voor kids met SPF 50. En hij is best fijn! Het is zo’n witte crème en dat werkt eigenlijk wel fijner dan een doorzichtige zoals die van Kruidvat. En de spuitflacon is ook heel handig.

Balea Cremedusche you are berry sweet – €0,55

Het allerliefst had ik de hele auto volgegooid met de doucheproducten van Balea, want ze ruiken vaak zoooo lekker! Maar met weinig plek kon ik er maar eentje kiezen en ik ging voor deze zoete douchecrème. Lekker zomers!

Balea Handcreme Urea – €0,95 & Balea Hornhautreduziercreme – €1,55

Niet de meest aantrekkelijke producten, maar soms ook nodig! M’n vriend heeft vaak hele droge handen, vooral in de winter, en deze handcrème met Urea werkt dan echt heel goed. Ook een stuk goedkoper dan vergelijkbare crèmes van Kruidvat. En ik krijg juist vaak last van droge voeten in de zomer, dus kocht ik daar ook maar een smeerseltje voor. Werkt ook goed!

Balea Deo Roll On Antitranspirant 5in1 Protection – €0,55

De roll on deo’s van Balea vind ik echt top! Super goedkoop, werkt goed, geen overheersende geur. Deze versie heb ik al eerder gehad en ik sloeg dus maar een voorraadje in zodat ik weer even vooruit kan.

Balea Deo Roll On Antitranspirant Extra Dry – €0,55

Deze versie had ik nog niet eerder gezien, al was hij er vast al wel. Ook wel het proberen waard, zeker met 30+ graden. Ben benieuwd of deze deo’s ook goed werken!

Maybelline Mascara Volum Express Colossal black waterproof – €6,95

Ook make-up is een stuk goedkoper bij de DM (op Essence en Catrice na). Ik wilde wel weer eens een nieuwe mascara proberen en ging voor deze van Maybelline. Uiteindelijk is hij niet veel goedkoper dan tijdens een van de vele 1+1 gratis acties in Nederland, maar nu kan ik ‘m tenminste eerst proberen voordat ik er twee moet kopen. Ben wel benieuwd of deze goed blijft zitten!

Balea Serum Tagespflege Aqua Feuchtigkeit – €2,95

En last but not least, mijn favoriet! Dit serum lijkt enorm veel op het Vitamin E serum van The Body Shop – maar die is al niet meer te koop. Voor €3 is het echt een topproduct. Maakt mijn huid lekker zacht en ik heb totaal geen last van irritaties of vervelende reacties. Ook maar weer even ingeslagen dus!

Voorlopig kan ik wel weer even vooruit. Ik wilde nog wel meer producten meenemen, zo ben ik wel benieuwd naar alle andere skincare producten en ik vind de haarproducten ook fijn. Maar ach, een beetje inhouden kan geen kwaad. Ben jij weleens bij de DM geweest?

7 Reacties

  1. Toffe producten! Wij kopen ook regelmatig bij de DM, ligt hier vlak over de grens. Het is écht een stuk goedkoper! Meestal koop ik wel meteen een heleboel voorraad in (wat niet goedkoop is), maar uiteindelijk doe je er heel lang mee.

    Grappig: toen we in Italië waren (Sirmione) kwamen we daar ook langs een DM! Het ligt dus blijkbaar ook al in andere landen.

  2. Die roze deo was er altijd in stick variant en die is top, heel jammer dat ze de stick niet meer hebben maar nu ik de roller zie ga ik die de volgende keer meenemen. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *