Geld moet rollen – mijn huidige wishlist

Wel alleen geld wat je ook werkelijk hebt, want anders is het niet zo slim. Ik ben niet zo heel goed in het opstellen van spaardoelen en ben wel echt meer het type “impulsaankopen”, maar over echt dure items denk ik wel lang na. Vaak koop ik ze uiteindelijk niet eens, soms wel. Benieuwd wat er op mijn (dure) wensenlijstje staat?

Cricut Explore Air 2

Je zult vast denken “wasda?”. Dit is een slimme snijmachine die menig stickerverkoper gebruikt om automatisch stickers op maat te laten snijden. Niet alleen vierkantjes en rechthoekjes, want deze machine kan alle kanten op. Lijkt mij dus echt ideaal voor mijn Etsy business want op dit moment knip ik nog alles met de hand. Ik kan het nog niet aan mezelf verkopen dat ik dit echt nodig heb (hij kost zo’n €350), maar op termijn wil ik er wel in investeren. Als ik echt knaken ga verdienen met Esty dus.

Dyson Pure Cool luchtreiniger en ventilator

M’n vriend en ik zijn echt enorme suckers voor veel te dure designapparaten, inclusief alles van Apple en Dyson. Wel denken we altijd goed na voordat we het kopen en de Dyson luchtreinigers met ventilatorfunctie staan er al een tijdje op. Mijn vriend heeft regelmatig last van allergiën en stof en deze luchtreiniger zou daar goed bij moeten helpen. Ook is een beetje luchtcirculatie natuurlijk niet verkeerd. Wel is hij zo’n €600 en kan je ‘m niet makkelijk verplaatsen, terwijl hij mij juist in zowel de woonkamer als de slaapkamer handig lijkt. Nog niet helemaal overtuigd dus..

Fitbit Versa

Ik heb nu ruim een jaar een Apple Watch. Een oudje wel, het is een Gen 2 en ik merk dat hij toch best irritant traag is en bovendien elke nacht aan de lader moet. Ik vind ‘m wel mooi en het werkt goed samen met mijn iPhone, maar vooral dat laden is gewoon bloedirritant. Dus ik ben er wel over na aan het denken om ‘m in te ruilen voor iets anders. Deze Fitbit Versa is best een kanshebber, mijn vriend en moeder hebben ‘m en zijn allebei wel tevreden. Ook is hij een stuk goedkoper dan een Apple Watch (ongeveer €200 versus ruim €400). Ik vind de nieuwe Xiaomi Mi Band ook wel interessant trouwens, die koop je voor ongeveer €30 op AliExpress!

Marc Jacobs Snapshot crossbodytas

Mijn favoriete tassenmerk is Furla, maar ik vind deze nieuwe tasjes van Marc Jacobs eigenlijk ook wel erg leuk. Ze hebben een prima formaat en een lang hengsel, wat ik heel fijn vind! Ook denk ik dat ze – mits je er eentje in een neutrale kleur koopt – nog lang te combineren zijn en vrij traditioneel zijn qua model. Ik vind ‘m veel te duur (€360), maar misschien ooit in de sale of de outlet..

Zebra Mildliner Brush Pens

Dan weer even terug naar creatieve items! De Mildliners van Zebra vind ik mega fijne stiften en ik gebruik ze veel. De traditionele versie heeft een gewone punt en een kant zoals een markeerstift, maar nu heeft het merk ook brushpennen uitgebracht in dezelfde kleuren. Wil het!! Ze zijn wel nog erg duur (ik koop ze vaak op AliExpress), dus ik ben nog even aan het wachten tot ze in prijs dalen of ook via andere webshops te koop zijn.

 

 

PeriPage Thermal Printer

Als laatste ben ik wel benieuwd naar wat een “thermische printer” genoemd wordt. Deze printers werken zoals de printer van een kassabon – ze printen middels warmte en alleen in zwart/wit. Voordeel hiervan is dat je geen inkt nodig hebt en dat het papier ook relatief goedkoop is. De printjes worden wel wat minder scherp, maar voor bijvoorbeeld mijn journal is dat best prima. Ik gebruik nu meestal mijn HP Sprocket en vind dat wel erg prijzig worden. Deze PeriPage printer kost je zo’n €30 op AliExpress en papier kost je vaak een euro of 2 per rolletje. Niet zo duur dus!

Wat staat er op jouw wishlist?

4 Reacties

  1. Leuk dat je een plotter wilt gaan kopen! Wij hebben zelf Summacut, die kan ik je echt aanraden. Kost iets meer, maar is ook qua kwaliteit en snelheid stukken beter.

  2. Je doet me eraan denken dat ik m’n Fitbit nog maar eens van onder het stof moet halen. Ik heb maar een kleintje, de Alta, omdat ik dunne polsen heb en zo’n grote volgens mij geen zicht is, haha. Ik vind het alleen nogal een lastige sluiting, met die drukknoopjes.
    Trouwens, fijn te lezen dat je een Sprocket hebt! Daarvoor heb ik ook weleens gekeken, maar met de papierkosten lijkt het me inderdaad snel op te lopen …

  3. Zelf heb ik de Fitbit Versa alweer een maand of iets en hij is echt heel erg fijn! Vooral dat hij waterdicht is en je hem dus altijd kunt dragen onder de douche en niet steeds af hoeft te doen. Ook is hij lekker snel en gaat de batterij bij mij zo’n 4 a 5 dagen mee voor ik hem weer moet opladen. Je hebt keuze uit weet ik hoeveel klok plaatjes zowel betaald als gratis om je statistieken af te lezen. Echt een aanrader én hij is vaak goedkoper dan de €200 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *