Wat ik in een week deed #91

Aftellen tot de vakantie! Die begint aankomende woensdag en ik ben er al helemaal klaar voor. Nog twee daagjes werken..

Maandag was het nog Pinksteren, maar toen hebben we vrij weinig gedaan. We waren allebei moe en hebben eigenlijk vooral liggen dutten op de bank. En van dinsdag heb ik blijkbaar ook geen foto, maar dat was vooral werken. Woensdag ging ik wel lekker thuis aan de slag!

Tussen het werken door ging ik aan de slag met mijn opzet voor juli! Ik wil gaan switchen naar een systeem wat lijkt op dat van een traveler’s notebook, met losse notitieboekjes in een cover. Dat is wel handig, want dan kan ik een stuk flexibeler werken.

’s Avonds moest ik even wat wegbrengen en zag ik mooie bloemetjes, dus kon ik het niet laten om wat foto’s te maken. Al snel kwam een van de buurtkatten aangerend, super schattig!

Donderdag maar weer naar kantoor en hard aan de slag!

Al hebben ze nieuw speelgoed neergezet en dat moest natuurlijk wel even uitgetest worden. Nooit gedacht dat ik ergens zo slecht in kon zijn, haha!

’s Avonds aten we bij mijn schoonouders en gingen we ’s avonds even Haarlem in.

En ik ging even langs PostNL want ik wil graag mijn stickers buiten Europa gaan verkopen. Dan heb je te maken met invoerrechten en douane, dus wel handig om even advies te vragen. Met dit formuliertje op de envelop zou het goed moeten komen, dus dat ga ik na mijn vakantie oppakken!

Zaterdag gingen we naar mijn ouders om de verjaardag van mijn papa te vieren, maar wel met tussenstop in Ypenburg waar ik voorheen woonde. Altijd leuk om even terug te zijn!

Bij de Action bij mijn ouders zag ik ineens boekjes met hetzelfde Traveler’s Notebook systeem, best leuk! Maar ik vond de covers wel iets te druk dus toch maar laten liggen. En m’n ouders hadden mooie bloemen in de tuin.

Op de terugweg konden we het niet laten om even langs de McDo te gaan. Ze hebben tijdelijk kaassoufles in het assortiment. Lekker!

En bij thuiskomst lag mijn bestelling van Etsy op de deurmat. Ik bestelde stickers bij The Monochromatic Shop en ze zijn erg leuk en handig!

Zondag hadden we een feestje en dus stofte ik mijn rode Furla tas maar weer eens af. Wel jammer dat er bijna niks in past, eigenlijk mijn telefoon niet eens.

Lekker in de cabrio!

Het feestje was op het strand van IJmuiden dus dat was helemaal prima. Het was lekker weer en heel gezellig!

Ik ben wel toe aan vakantie dus ik kijk er wel naar uit. We weten nog niet precies waar we heen gaan (we gaan kamperen), dus dat is nog even spannend. Eerst maar kijken waar het lekker weer gaat worden!

2 Reacties

  1. Leuke week! Ik ben trouwens zó benieuwd naar die kaassoufflés van de MAC. Ik ben echt een sucker voor kaassoufles, dus ik moet ze snel proberen haha.

  2. Kaassoufflés?! Ik heb nu bijna zin om naar de McDo hier te rennen en ze te proberen als lunch, haha! 😂 En passiebloemen zijn inderdaad zo ongelooflijk mooi. ♥

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *