Wat ik in een week deed #90

Weet je waar ik wel aan kan wennen? Niet hoeven te werken op maandag! Maar dat is een luxe die na deze Pinksterdag even niet meer gaat voorkomen. Toch jammer! Anyways, benieuwd wat ik afgelopen week deed?

Afgelopen maandag werd er wel gewoon gewerkt en ’s avonds had ik echt weer zin in nacho’s! Ik eet ‘m met vega gehakt en schatje met gewoon gehakt. Totaal niet gezond, maar wel heel erg lekker!

Van dinsdag heb ik blijkbaar niet eens een foto. Woensdag wel, toen zaten we weer lekker op kantoor. Hoe tof is mijn zwarte Dopper trouwens? Daar ben ik nog steeds blij mee!

We hadden dus het goede voornemen om naar de sportschool te gaan en gingen in de buurt kijken voor eentje. Bleek dat die dus failliet is gegaan, boeh! Al hoorde we gisteren dat hij waarschijnlijk een doorstart gaat maken en dan kunnen we er wel weer heen. Ter compensatie sleurde ik ons van de bank af en gingen we een half uurtje wandelen. Eigenlijk best gezellig!

Deze week werkte ik vooral aan mijn Etsy shop! Ik wilde nieuwe stickers toevoegen en dat betekende dus printen, knippen en foto’s maken. Ik vind deze drie setjes echt heel leuk geworden! Je kunt ze hier kopen.

Ook had ik nog het plan om spreads te maken van mijn dagen in Londen. Dit soort dingen maak ik het liefst in een zwarte journal die ik op AliExpress heb gekocht. Dat vind ik toch leuker dan her en der in mijn gewone journal. Best mooi toch?

Donderdag werkte ik overdag thuis zodat ik tenminste wat gedaan kon krijgen. Ik ben ook wel blij met mijn bullet journal opzet van deze maand! Lekker fris en simpel. Werkt toch het beste.

Vrijdag was het gelukkig alweer bijna weekend en dan mag ik van mezelf wel lunchen in de kantine (het is nogal prijzig). Een visburger en een lekker toetje deze keer!

Al had mijn vriend het beter voor elkaar, want die kreeg een hele zak muffins mee op zijn werk! Natuurlijk ook wel voor mij. Lekker!

Vrijdagavond gingen we even op stap en leek het mij een prima idee om witte Nikes aan te doen. Was het dus niet want REGEN! We gingen naar de Makro in Amsterdam voor wat aanbiedingen, maar ik kwam met lege handen weer thuis.

Zaterdag moest vriendje werken en dus chillde ik lekker thuis, want het was nog steeds niet heel best weer. Ik had laatst touw gekocht bij Action en besloot weer eens zo’n vriendschapsarmbandje te maken! Blijft best rustgevend om te doen.

Zondag gingen we naar Amstelveen om een vaderdagcadeau te scoren, maar het was natuurlijk Pinksteren en verder was er niks open. Wel gingen we nog even lekker lunchen!

En naar de Nike Outlet in Amsterdam, want die was wel open. Hoe vind je deze sneakers?

’s Avonds ging ik maar weer stickers knippen, want ik had al best veel verkocht! Dat had ik niet echt verwacht dus de voorraad moest aangevuld worden. Wel heel leuk!

Deze week wordt denk ik qua werk wel druk. Volgende week gaan we op vakantie, dus de laatste loodjes wegen ook nog zeker het zwaarst. Ach, komt wel weer goed!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *