Wat ik in een week deed #89

Wat ik op maandag deed zag je hier al, maar de week had natuurlijk nog wel meer dagen. Ik had 4 dagen weekend en zat snotterend op de bank, dus dat was iets minder.

Maar dinsdag gingen we natuurlijk weer aan het werk. Al is deze foto van woensdag, want ik vond de ov staking dinsdag een prima excuus om thuis te werken!

Woensdag was het al best lekker weer en dus liep ik even een rondje rond kantoor met een collega. Er stonden een heleboel mooie bloemen in het park en de bijtjes vonden het wel fijn!

Donderdag was ik vrij en moest vriendje werken, en dus deed ik niet zo heel veel. Ik heb denk ik een verkoudheid opgelopen in het vliegtuig en dus begon ik donderdag flink te snotteren en te niesen. Tussen de dutjes door filmde ik een Muji haul.

Vrijdag ging ik toch wel weer wat doen. Mama kwam langs en we gingen haar ophalen bij de trein – waar toevallig ook de Ikea zit. Even lekker ontbijten dus!

Mama nam een lens mee van papa om te proberen. Ik vind mijn Olympus OM-D EM-5 camera nog steeds heel fijn, maar ik mis een beetje een zoomlens die toch compact is. Hij had deze Panasonic 12-32mm lens “over” en dus ging ik ‘m maar even proberen.

Mooie plaatjes schieten in Haarlem! Het was lekker weer en dus prima om ‘m uit te proberen. En ik vind de resultaten wel goed! Uitgezoomd is de hoek vergelijkbaar met de iPhone en dat is wel wat ik zoek.

En kijk wat ik zag bij Pipoos! Deze Mildliners zijn naast de Tombow markers mijn favoriete stiften en langzaamaan komen ze in het assortiment. Eerst hadden ze alleen de neon kleuren, maar nu ook wat andere tinten.

’s Avonds haalden we eten bij de Chinees en ik kan me niet herinneren wanneer ik dat voor het laatst op had. Toch wel weer eens lekker!

Zaterdag was het weer nog beter en dus gingen we op stap met de cabrio. Ik wilde graag eens naar Amersfoort en dus werd dat ‘m! Helaas voelde ik de verkoudheid wel weer goed zitten en in combinatie met het warme weer, wilde ik vrij snel wel weer naar huis. Wel leuk om eens te zien en natuurlijk maakte ik nog wat foto’s met de nieuwe lens.

Zondag wilden we toch ook wel wat doen en dus gingen we naar Zaandam, waar de Loods 5 outlet zit. Daar zijn we al vaker geslaagd en deze keer vonden we mooie lampen van Zuiver! We hebben al wat items van Zuiver en ik had een “namaakversie” van die grote lamp in het wit. Die was niet zo stevig en dus vond ik deze versie met bruine pootjes wel een mooie vervanger. We vonden ook nog de mini versie, al had hij geen witte kap. Toen kochten we maar deze grijze kap erbij en dat staat ook wel prima! En het scheelde een hoop geld. Die grote lamp kost normaal €180 en nu betaalden we iets meer dan €90 voor beide lampen samen. Prima deal!

’s Avonds keek ik uit naar de video van AmandaRachLee, want ze had een stationery shoplog uit Japan! Ik denk dat als ik daar ooit naar toe zou gaan, ik wel drie koffers mee zou kunnen nemen..

Deze week is qua werk erg druk en dus hoop ik dat die verkoudheid snel verdwijnt. En daarna weer drie dagen weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *