Een paar favorieten

Want het is echt al heel lang geleden dat ik weer eens zo’n blogpost heb gemaakt, en ik vind het wel altijd leuk om te zien bij anderen! Benieuwd wat op dit moment mijn favorieten zijn? Kijk vooral verder!

Panasonic 12-32mm F/3.5-5.6 lens

Zo, lang geleden dat ik eens eens lens (of camera) heb gekocht! En eigenlijk heb ik ‘m nog niet gekocht, maar mocht ik ‘m uitproberen van mijn papa en kan ik ‘m wel eventueel overkopen. En ik denk dat ik dat wel ga doen! Deze lens werkt op micro-four-third camera’s en mijn Olympus camera is zo’n camera. Die is lekker compact, maar toch kan je lenzen wisselen en kan je zo een resultaat krijgen wat vergelijkbaar is met een spiegelreflex (alleen dan met mindere resolutie). Werkt voor mij prima voor mijn blog en Instagram, al zocht ik dus eigenlijk wel een lens waarmee ik kan in- en uitzoomen en waarbij de hoek vergelijkbaar is met die van mijn iPhone. Found it! Een paar foto’s zag je in deze blogpost al. En ik vind het dus best wel leuk dat zo’n nieuwe gadget mij weer motiveert om meer foto’s te maken.

Een weekendje Londen

Het voelt alweer als forever ago, maar dat valt wel mee. Ik ging een weekendje naar Londen met Lara en het was zo leuk! We hadden veel geluk met het weer, zaten allebei in chill-modus en hebben alsnog lekker veel gedaan en gezien. Een leuke trip om op terug te kijken en dus een favorietje! En hoewel ik nooit in Londen zou willen wonen, zou ik er zo weer heen willen gaan voor een tripje.

Dyson Airwrap Styler Complete

Mocht je ooit niet weten wat je met je geld moet doen, dan is deze Dyson hairtool best leuk om te kopen. Ik kocht ‘m twee maanden geleden en pinde met mijn ogen dicht, want deze set kost je โ‚ฌ500 en dat is Heel Veel Geld. Maar toch wilde ik ‘m echt graag proberen. Misschien dat ik er nog wel een uitgebreide review over schrijf, maar ik vind ‘m top! Ik heb op dit moment vrij kort haar (schouderlengte) en het krullen werkt dan niet zo goed, maar ik gebruik vaak de gewone platte borstel om mijn haar te drogen en tegelijkertijd te stijlen. Dat kost me ongeveer 10-15 minuten en dat vind ik dus echt wel top! Een stuk sneller dan eerst fohnen en dan nog aan de slag met een stijltang. En eerlijk is eerlijk, het voelt ook wel lekker luxe en extra.

IJsjesseizoen

Laten we het niet hebben over het mishandelde ijsje hierboven, maar ik ga dus wel lekker op ijsjes. En ze kunnen weer! Elke keer als het boven de 20 graden komt zeur ik om ijs en die dagen zijn er steeds meer. En ik vind van die basic ijsjes zoals hierboven stiekem nog wel het allerlekkerst.

Een nieuw formaat bullet journal

Een hele tijd werkte ik in een A5 journal, maar ik was wel weer toe aan iets anders en begon in mei in een A6 Leuchtturm 1917. En dat bevalt super goed! Hij is lekker compact dus ik kan ‘m overal mee naartoe nemen. Ook vind ik het wel fijn dat je al snel 1 pagina kunt gebruiken voor 1 dag (en soms zelfs 2), waardoor ik het gevoel heb dat elke dag weer echt als nieuw is. Het nadeel is dat hij wel snel vol raakt, maar ach. Als je meer wilt zien, kijk eens op mijn bullet journal Instagram account!

Nike Air Force sneakers

Welke specifieke uitvoering van de Air Force lijn dit is – geen idee. Maar ik kocht ze een tijdje terug in Bataviastad en sindsdien heb ik ze best wel vaak gedragen! Ik heb al heel lang geen witte sneakers gehad, maar vind het toch wel erg leuk. Het maakt een outfit een stuk frisser en staat ook leuk op zonnige dagen. Oh, en ze zitten super lekker. Ik ben fan!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *