Wat ik in een week deed #87

Is het alweer maandag? Toch jammer, ik was er nog niet zo aan toe. Al duurt deze werkweek maar 4 dagen voor mij, dus dat maakt het leven wel weer iets beter.

Maar goed, eerst even terugkijken op vorige week. Begin van de week wilde ik aan nieuwe stickers werken en ik had mijn zinnen gezet op dieren. Blijkt dus dat ik niet zo goed ben in het tekenen van honden en katten.. Haha!

Ik ben wel andere stickers aan het uitproberen en die vind ik wel heel leuk geworden! Dus die hoop ik snel aan mijn shop toe te voegen.

Dinsdag gingen we ’s avonds ook maar weer naar de Ikea. We zijn begonnen aan het opruimen van de zolder en hadden meer plastic bakken nodig. Daarna een gratis koffie in de zon!

Woensdag werkte ik thuis en tussen het werken door wilde ik wat uitproberen met waterverf. Niet slecht toch? Ik vind het wel nog steeds lastig om te gebruiken. Dit is trouwens in combinatie met stempels, wat dan wel weer leuk is om te doen!

Donderdag mochten we ’s middags wat leuks doen, namelijk naar een paar nieuwe series kijken! Het bedrijf waar ik werk heeft zich daar nu aan gewaagd en we mochten dus een sneak preview krijgen. Ik vond vooral The Rook heel goed en kan niet wachten tot hij er is. Als het goed is kan je deze serie vanaf juni op Ziggo Movies & Series kijken (en stiekem hoop ik dat Netflix ‘m ook koopt).

’s Avonds gingen we naar de Nike Outlet want er was een speciale korting, maar we kochten allebei niks.. De Nikies hierboven vond ik wel heftig haha! Ik kocht wel een externa hardeschijf bij MediaMarkt want mijn laptop was weer eens vol.

Van vrijdag heb ik blijkbaar geen foto’s, maar zaterdag gingen we wel weer op stap! Ik wilde naar wat kleding kijken en dus gingen we naar Beverwijk, want daar is het vaak niet zo druk. Bij een kookwinkel zagen we deze leuke bordjes van Blond. Perfecte quote!

Ik vond ook wel wat kleding! Ik kocht de petrol-kleurige broek die heel erg out of my comfort zone is, maar ik vond ‘m eigenlijk wel leuk. En bij H&M kocht ik het streepjesshirt, al vond ik de Mickey trui ook heel leuk. Daarna gingen we nog even langs bij de ouders van mijn vriend waar ook het neefje & nichtje waren.

Bij thuiskomst lag er een pakketje op de mat. Gelukkig was de inhoud niet kapot, maar hij was wel weer goed mishandeld..

En ’s avonds was het tijd voor het Eurovisie Songfestival! Ik vind het echt super knap dat we weer gewonnen hebben en ik ben blij dat het met een mooi/goed nummer is en niet iets geks, haha!

Zondag plaatste ik een nieuwe video online waar ik al mijn bullet journals liet zien. Die kan je hier bekijken!

Ik probeerde ook alvast wat dingen uit voor juni. Dit zou het best wel kunnen worden! De ouders van mijn vriend kwamen ook nog even gezellig langs. En we ruimden nog wat meer op op zolder.. Wat kan een mens veel spullen hebben.

’s Avonds hadden we weinig zin om nog naar de supermarkt te gaan dus het werd pizza van Domino’s. Deze pizza was best lekker!

Dit weekend ga ik naar Londen met Lara en daar heb ik SUPER veel zin in! Lekker shoppen, eten, leuke dingen doen. En een dag minder werken, dus sowieso winst. Hopelijk hebben jullie een leuk weekend gehad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *