Wat ik in een week deed #86

Wat een gekke week was dit! Ik had drie dagen training en werkte daarom ook veel thuis, en schatje moet een deel van de week ’s avonds werken. Ik was wel lekker productief en dat was wel fijn!

Maandag had ik ’s middags een online training en dus werkte ik maar thuis. We begonnen de dag met een heel slecht ontbijtje en echt goed beviel het ook niet, want ik had heel snel weer honger. Wel een flinke to do lijst!

Een van de dingen die ik wilde doen, was een nieuwe spread maken in mijn #junkjournal. Daar knutsel ik gewoon lekker in zonder echt een doel. Al had ik deze keer wel een doel, want ik had hele bijzondere stickers gekregen en wilde een passende spread maken. De stickers komen van Maja op Instagram!

Dinsdag gingen we natuurlijk wel weer naar kantoor. Alsnog wel een kort(er) dagje, want eind van de middag moest ik naar de mondhygiëniste. Ik had extra mijn best gedaan op het flossen en stoken, en ze was trots! Vreemd genoeg was ze wel alsnog een half uur bezig..

Bij thuiskomst probeerde ik eens te tekenen op echt papier in plaats van op de iPad. Ik wilde waterverven maar dat vind ik nog steeds heel lastig.

Woensdag ging ik ook weer naar kantoor. Ik had een korte trainingssessie en die was echt heel goed! Ik werd op dit moment aan een belangrijk project en er waren een paar dingen waar ik toch net niet zo goed uit kwam. Ik kreeg de kans om met een van de instructeurs van de tool waar we mee werken te praten en dat was dus heel nuttig.

’s Avonds werkte ik aan nieuwe stickers op mijn iPad en natuurlijk moest Ajax voetballen. Schatje moest werken en moest dus maar onderweg luisteren, maar ik besloot het toch ook maar wel te kijken. Heel jammer dat ze het niet gehaald hebben!

Donderdag en vrijdag had ik weer een (online) training en dat was ’s middags en ’s avonds. Best prima eigenlijk, want schatje moest ook ’s avonds werken en dus konden we ’s ochtends naar de Ikea! Ik ben altijd wel in voor een tripje naar de Ikea. Maar je moet er dus niet heen gaan als je honger hebt, want dan krijg je de schade die je hierboven ziet.

Ik probeerde ook de nieuwe stickers uit en ik vind ze wel leuk geworden. Hopelijk kan ik ze snel aan mijn Etsy shop toevoegen!

Sinds deze maand werk ik in een A6 journal en dat bevalt heel goed! Lekker veel ruimte en dus geen zorgen dat er geen plek meer is.

Vrijdag had ik ook training en ’s ochtends kon ik dus nog even aan stickers werken. Ik wilde al een tijdje een cactusthema doen en dat moest er dus wel van komen. Vind ze wel leuk geworden!

Zaterdag kwam Lara gezellig langs en gingen we super slecht naar de McDo. ’s Avonds hebben we spelletjes gedaan op de Switch, altijd leuk! En fijn om haar weer even te zien. Over twee weken gaan we samen naar Londen en daar kijk ik zeker weten naar uit!

In het weekend.. Nog meer stickers! Ik wilde ook graag een setje maken met de dagen van de week en ik ben niet zo’n fan van mijn handschrift, dus dat was wel even oefenen. Maar ik vind het zo wel leuk eruit zien!

Ook leuk, schatje kreeg bloemen mee toen hij aan het werk was! Toch altijd een leuke (en lieve) verrassing. Al waren deze bloemen vast bedoeld voor moederdag, haha.

En op moederdag gingen we gezellig langs bij zijn ouders. We waren al eerder bij mijn ouders geweest, dus nu was de mama van mijn vriend aan de beurt. We kregen lekkere taart, keken Formule 1, en speelden met de neefjes en nichtjes.

Deze week is het gelukkig weer even “normaal”, geen gekke werktijden of trainingen. Al vond ik het niet eens zo erg om ’s middags en ’s avonds te werken. Hebben jullie nog wat leuks gedaan voor moederdag?

1 Reactie

  1. Je stickers zijn echt heel erg leuk! Ik ben sinds kort weer begonnen en heb laatst superveel gekocht bij Action van die stickers. En 10000 rollen washi tape op Ali Express haha. Nu nog even goed fotograferen voor m’n bullet journal account én ik hou natuurlijk je Etsy shop in de gaten 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *