Wat ik in een week deed #85

Oh nee, het is alweer maandag.. Ik was er nog niet aan toe, kan ik je vertellen. Zeker omdat deze week best wel druk gaat zijn. Maar eerst is het tijd om terug te kijken op vorige week!

Van maandag had ik blijkbaar geen enkele foto maar deed ik denk ik ook niet veel meer dan werken. Dinsdag ook, al gingen we lekker uit lunchen onder werktijd! Niet voor iets leuks overigens, want er namen een paar collega’s afscheid. Boehoe!

Wel leuk vond ik het switchen naar mijn nieuwe journal, waar ik dinsdag stiekem al mee begon! Mijn Scribbles That Matter journal is na april helemaal vol en ik wilde graag een maatje kleiner proberen. Dus nu aan de slag in een Leuchtturm A6!

’s Avonds moest Ajax voetballen en dus maar kijken onder een dekentje op de bank.

Woensdag begon ik echt in de nieuwe journal en werkte ik lekker thuis.

Donderdag maar wel weer naar kantoor! Al was donderdag niet zo mijn dag.. Ik was echt even klaar met alles en had ook echt geen zin om te werken. En daar baal ik dan ook weer van, want het moet toch. Ach, volgende keer beter.

’s Avonds aten we een broodje burger en ik ging voor een groenteburger van Vivera, die verrassend lekker was!

’s Avonds gingen we nog even naar de Makro om een aanbieding te bekijken.. Die ze helemaal niet verkochten bij deze vestiging. Helaaaas. Ik wilde daarna wel graag een ijsje om de dag toch nog leuk af te sluiten, maar die werd in een bakje gepropt. Dat is toch zielig?!

Vrijdag mag ik van mezelf altijd in de kantine eten en dus werd het een stukje vis (eerlijk is eerlijk, ik wilde vooral de patatjes). De rest van de week vermijd ik het liever omdat het best wel prijzig is en ik toch altijd voor slechte dingen kies..

’s Avonds ging het vreetfestijn door want nacho’s! Ik vind dit zo mega lekker he.. Ik eet het zelf met vegetarisch gehakt.

Het eindresultaat van de spread van donderdag! Met een van mijn favoriete quotes..

Zaterdag gingen we op stap! Schatje wilde graag een bepaald vest hebben en we kwamen eigenlijk al snel tot de conclusie dat het een tripje naar Bataviastad werd, want daar hebben ze veel van die outdoor winkels. We gingen extra vroeg en gelukkig was het nog niet druk.

Schatje slaagde goed, ik niet zo. Ik vond wel weer deze heftige sneakers bij Nike, haha. Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik ervan moet vinden..

Zondag kwam een droom uit, want ik opende mijn eigen Etsy shop! Ik wilde dit al een tijdje en was al ruim een maand bezig met alle voorbereidingen. Ik verkoop zelfgemaakte stickers en printables die super leuk zijn om te gebruiken in je journal. Je vindt mijn Etsy shop hier!

Daarna was het tijd om mijn kledingkast eens grondig uit te mesten. Ik heb echt veel kleding die ik niet meer leuk vind, een miskoop was, of wat ik simpelweg nooit draag. Tijd om op te ruimen dus. Uiteindelijk gingen er drie volle vuilniszakken weg! Uiteraard naar de kledingbak, zodat hopelijk andere mensen er weer mooi gebruik van kunnen maken.

Verder gingen we nog even naar de Action en de bouwmarkt. Ik ben blij dat deze shampoo weer aangevuld was bij de Action, want ik vind ‘m super fijn! Gelijk maar twee flessen meegenomen dus. Bij Gamma en Praxis keken we naar een lamp voor aan het plafond, want in onze kastenkamer (lees: inloopkast) hebben we nog steeds geen lamp.. Maar kiezen valt niet mee. Gaan we dus nog even over nadenken!

Hopelijk hebben jullie een lekker weekend gehad? Zijn jullie nog wel naar een bevrijdingsfestival geweest?

3 Reacties

  1. Ik vind het zo tof dat je een eigen Etsy-shop hebt geopend! De stickers die je gemaakt hebt zijn ook echt heel mooi! Veel succes met je shop, veel verkopen gewenst! (of hoe zeg je dat, haha)

  2. Wat leuk dat je een Etsy shop bent begonnen! Ik wil binnenkort mijn bullet journal weer gaan oppakken, dus dan ga ik zeker even een kijkje nemen ^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *