Kleren maken de man (maar wij hebben er ook wat over te zeggen)

Meestal dan, maar in het geval van mijn vriend.. Dan ik zeker! Al heeft hij een hele prima kledingsmaak en is hij veel beter in goede combinaties maken dan ik. En zijn kledingkast.. Die is wel iets voller dan die van mij.

Maar ik mocht ‘m laatst blij maken met een nieuw item voor in zijn kledingkast! Of vooral om lekker te gaan dragen als het weer wat beter wordt. Hij draagt met lekker weer graag een polo en daar ben ik groot voorstander van, want ik vind het toch wat leuker dan een gewoon t-shirt. Een poloshirt van Lacoste stond al een tijdje op zijn wishlist en toen ik iets uit mocht zoeken van de webshop overhemden.com, was de keus dan ook snel gemaakt!

Hij ging voor deze bordeauxrode versie in de slimfit uitvoering. Die heeft net wat meer vorm dan de gewone uitvoering en vind ik daardoor wel een stuk jonger en hipper ogen. Verder is het een simpel poloshirt met korte mouw. De kleur vind ik zelf heel erg mooi en juist wel wat leuker dan de pastelkleurtjes die je veel ziet bij dit soort polo’s.

Vriendje staat liever niet met zijn gezicht op mijn blog, dus heb ik maar wat van zijn spullen bij elkaar geraapt! Hij kocht laatst die witte Nikies en die staan er denk ik wel leuk bij, en dan met een (korte) spijkerbroek en lichte accessoires. Vrij simpel qua combinatie, maar zeker niet saai! Ach, dat combineren kan ik sowieso wel het beste aan hem overlaten.

Over de service en levering van overhemden.com ben ik ook wel tevreden! Het poloshirt was snel in huis en er was meer dan genoeg keus. Ze verkopen overigens niet alleen poloshirts, maar natuurlijk ook overhemden en andere kleding voor heren. Kleding online bestellen resulteert nog weleens in een miskoop, maar gelukkig zijn er veel tips te vinden op de site om je op de juiste weg te helpen. En gezien het ruime assortiment is er denk ik voor elke meneer wel wat te vinden!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *