Wat ik in een week deed #84

Blijkbaar niet zo heel veel, want er zijn maar weinig foto’s! Ach, dat is ook niet zo erg. Deze werkweek was maar 4 dagen door Pasen en dat was best wel prima!

Maandag gingen we naar Amstelveen om een beetje te shoppen en rond te lopen. De Hudson’s Bay is net open, maar die is dus niet eens af. Een beetje gek dus, maar ach. Bij de Bijenkorf gebeurde er wel iets pijnlijks.. Want ik wilde al een hele tijd de Dyson AirWrap en omdat het best rustig was, kon ik ‘m eindelijk eens uitproberen. En je raadt ’t al.. Hij is natuurlijk veel te fijn en te goed! Ik besloot ‘m dan toch maar te kopen, want ik kijk er al maanden naar.

Deze “föhn” kan meer dan alleen je haar drogen door de opzetstukken die erbij zitten en dat lijkt me wel handig en snel in gebruik. Ik heb ‘m natuurlijk inmiddels al een paar keer gebruikt en het werkt super snel! Ik ben vooral fan van een van de platte borstels die erbij zit, want daarmee kan ik mijn haar drogen en stijl maken binnen een kwartiertje!

We waren ook nog naar de Ikea gegaan, maar daar heb ik geen foto van. Ook daar was het verrassend rustig wat wel fijn was!

Daarna ging ik weer gewoon aan het werk. De week ervoor had ik gewerkt aan de setup in mijn nieuwe bullet journal en daar moesten natuurlijk wat foto’s van gemaakt worden. Ik ben voor lekker basic gegaan en ben er wel blij mee!

Woensdag werkte ik thuis en ik besloot tussendoor maar wat stickers uit te printen zodat ze konden drogen. De hele vloer vol, haha!

Donderdag maakte ik deze super artistieke foto op kantoor.

En aten we pizza, lekker!

’s Avonds werkte ik aan envelopjes voor mijn stickers, ik vind ze echt super leuk geworden! Mijn plan is om ze te gaan verkopen op Etsy, dus ik probeer wel vast wat voor te bereiden. Het kost wel veel tijd helaas, dus dat moet ’s avonds gebeuren.

Zaterdag was het koningsdag! Schatje was al een paar dagen ziek thuis en dus deden we met koningsdag ook niet zoveel. We aten natuurlijk wel oranje snackjes en keken naar de koning op tv. Ik vond het eigenlijk best wel prima!

’s Avonds besloten we spelletjes te gaan spelen, dat was echt al veel te lang geleden. We hadden een tijdje geleden Qwixx gekocht maar nog niet gespeeld. Het is wel echt super leuk! Het lijkt een beetje op Yathzee, maar daar ben ik echt heel slecht in en dit kan ik nog wel. Ook is het wel leuk om samen te spelen!

Zondag kwam er weer een nieuwe video online op mijn YouTube channel en gingen we langs mijn ouders. Altijd gezellig!

Deze week hoop ik alles klaar te hebben voor mijn Etsy shop en natuurlijk moet er nu weer gewoon 5 dagen gewerkt worden.

Hopelijk hebben jullie een leuke koningsdag gehad!

3 Reacties

  1. Ik ga je Youtube kanaal eens opzoeken! (Wist niet dat je daarop uploadde. Ben ik nu een slechte volger? hihi) Ik ben wel benieuwd naar die ”fohn”. Misschien leuk om een review over te schrijven?

  2. Mijn vriend en ik (Antwerpenaren 😉) waren een paar jaar geleden toevallig een weekendje in Amsterdam rond Koningsdag. Wat was dat héftig! We wisten helemaal niet dat het zo’n gebeuren is, haha! Lekkere oranje zoetigheden gegeten, dat wel. 😅

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *