Wat ik in een week deed #83

Fijne Pasen! Dat kan nog wel op tweede Paasdag, toch? Ik hoop dat jullie fijne Paasdagen hebben (gehad)! De diaries gaan gewoon door en dus ga ik jullie weer verblijden met een paar foto’s. Hoezee!

Maandag aten we vast wat Paaskuikens om in de stemming te komen.

En dinsdagavond maakte ik weer een paar nieuwe tekeningen! Een collega wilde graag stickers met een Amsterdams thema en dus ging ik weer aan de slag op de iPad. Dus terwijl schatje aan het schreeuwen was om Ajax, was ik lekker aan het tekenen.

Op woensdag zag het er zo uit! Super schattig toch? Ik ben hier wel blij mee!

Woensdag kreeg ik ook dit boek binnen, waar ik super benieuwd naar was. Bianca volg ik al best lang op twitter en daar deelde ze al regelmatig haar ervaringen met leven met autisme. Ik ben dan ook wel benieuwd naar dit boek, waar ze nog veel dieper ingaat op haar ervaringen en mening over hoe om te gaan met autisme. Lijkt me super leerzaam!

Donderdag mochten we paashazen zoeken op kantoor en dus gingen een collega en ik aan de slag. Na een half uur hadden we nog niks gevonden.. Wat een faal! Er waren wel mooie tulpen buiten het kantoor, dus gelukkig hebben we de foto’s nog.

Na het paashazen zoeken ging het bergafwaarts.. Ik was al de hele week snotterig en na de lunch droop ik af met flinke hoofdpijn en koorts. Lekker naar huis en m’n bed in gedoken dus. Een middagje slapen deed wonderen en ’s avonds aten we lekker nacho’s uit de oven. Daarna maar weer op tijd naar bed gegaan.

Vrijdag was ik vrij en moest schatje wel gewoon werken. Ik voelde me nog steeds matig, dus deed maar wel rustig aan. Ik wilde mijn nieuwe bullet journal gaan klaarmaken en het filmen, dus dat deed ik maar. Daarna lekker in de tuin gezeten. En we hebben sinds kort een droogmolen, wat echt super handig is!

Zaterdag was het weer heel lekker weer en dus gingen we op pad. Wel met SPF 50+ op het snoetje, want ik verbrand levend.. Deze Skin Defence crème van The Body Shop vind ik op dit moment super fijn!

We gingen naar de Nike outlet (fun fact: de dag ervoor waren we er ook maar hij was dicht..) en ik kocht deze witte Nikes! Ze waren nu maar €25 en zitten super lekker. Schatje kocht ze ook, maar wel onder de voorwaarde dat ik ze niet tegelijkertijd aan mag. Zo jammer, haha!

Hmm, lekker met de cabrio op pad. De auto is van mijn vriend en hij twijfelt soms om ‘m weg te doen, maar dat is toch zonde!

Daarna even langs zijn ouders geweest en lekker gechillt in onze tuin. Ik schreef een blogpost over Instagram en schreef verhaaltjes in dit leuke boekje wat ik het weekend ervoor kocht.

En ik kreeg eindelijk het stickerpapier binnen wat ik op Aliexpress heb gekocht! ’s Avonds gelijk geprobeerd en het ziet er wel goed uit, al is het wat minder makkelijk om te knippen. Ik wil denk ik wel mijn stickers gaan verkopen via Etsy, dat lijkt me wel leuk.

Zondag was het eerste Paasdag en schatje maakte een lekker ontbijtje.

Daarna weer lekker in de tuin. Ik wilde wat dingen uitproberen op mijn iPad en moest even mijn pencil opladen. Dit ziet er toch niet uit?!

We gingen maar even op bezoek bij de zus van mijn vriend, waar de kat SUPER blij was om ons te zien. Not.

En daarna gezellig bij zijn ouders op bezoek geweest. Die hadden mooie bloemen staan, dus dan maar even een fotootje maken! We hebben er lekker gegeten en het was weer heel gezellig.

Vandaag zijn we natuurlijk ook vrij, dus ik denk dat we wel weer even op pad gaan. En nog even niet denken aan dat we morgen weer moeten werken..

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *