Wat ik in een week deed #82

Wat ging het weekend weer snel voorbij! Het was een drukke, al deed ik de dagen ervoor verrassend weinig. Wat ook helemaal prima is! Benieuwd naar wat ik heb gedaan?

Maandag gingen we gewoon weer aan het werk en vulde de to do lijst zich weer snel. Wel nog steeds blij met dit thema!

Het weekend ervoor had ik eindelijk weer eens mijn iPad afgestoft en maandag ging ik dus weer verder met kleuren. Deze keer werden het mijn favoriete items!

Van dinsdag heb ik alleen deze twee foto’s, dus dat was denk ik een drukke werkdag. We aten weer eens een AVG’tje (die vega cordon bleus van de Vomar vind ik super lekker!) en ’s avonds maar weer aan de slag in de bullet journal. Ik gebruikte mijn stickers voor het eerst!

Woensdag bezochten we twee keer de tandarts op een dag.. Altijd leuk. ’s Ochtends moest schatje voor een gaatje en hij vond het wel fijn als ik meeging. En ’s avonds was ik juist aan de beurt voor controle. Gelukkig niks ergs aan de hand!

’s Avonds werkte ik ook weer eens aan een nieuwe video voor YouTube. Gelijk maar uploaden! Duurt wel altijd lang..

En ’s avonds maakte ik nog wat meer stickers! Vond dit thema wel leuk geworden.

Paaseitjes!! Blijkbaar heb ik van donderdag en vrijdag geen andere foto’s, haha. Het waren ook niet mijn beste dagen.. Veel gedoe rondom werk. En dus extra blij toen het weekend was.

Zaterdag ging ik met Lara Haarlem in en blijkbaar kan je mij in versnipperde vorm kopen bij de Flying Tiger. Koopje!

We hadden wel weer zin in sushi en dus gingen we maar weer all you can eat-en bij Sumo!

Daarna nog even naar mijn favo winkel, Muys kantoorhandel. Daar verkopen ze onder andere de Lamy pennen en een hoop bullet journals. Hoe schattig zijn deze pastelkleurtjes?

Zondag kwam de flip through van maart online op YouTube! Je kunt ‘m hier bekijken. ’s Ochtends moesten we helaas even naar het ziekenhuis voor een bezoekje aan een familielid, al was het wel gezellig en fijn om er even te zijn.

Daarna ging ik met EJ naar Rotterdam, waar ik echt al veel te lang niet was geweest. Ik kreeg de tip om naar Mr Nonno te gaan en het was een super leuk tentje! Met een perfecte Instagram picture corner, zoals je kunt zien.

Ik had wat stickers voor haar meegenomen en voor een foto legde ze de stickers leuk neer bij onze drankjes. Daar maakte ik ook even goed gebruik van :). Uiteindelijk wil ik ze gaan verkopen via Etsy.

En hoe goed ziet dit eruit?! Ik ging voor pancakes met banaan en karamel, echt super lekker.

Daarna gingen we nog even wat winkeltjes in. Sostrene Grene is een van mijn favorieten, maar zit helaas niet in Haarlem. Dus als ik er dan in de buurt ben, wil ik wel even kijken! Ze verkopen blijkbaar nog steeds de stempels die ik super vaak in mijn journal gebruik. Aanrader dus!

En daarna was het weekend alweer voorbij! Ik ben blij dat we dit weekend een langere hebben, haha. Ik ben vrijdag ook vrij, dus dat is super fijn.

Hopelijk was jullie weekend ook leuk!

1 Reactie

  1. Wat een lekker weekje! Wat heerlijk dat je altijd zo lekker creatief bezig bent met je bullet journal. Heb je nog wat leuks gekocht bij Sostrene? 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *