Wat ik in een week deed #81

Ohh, wat een lekker weer was het afgelopen weekend! Daar kan ik wel aan wennen. En mijn werkweek was vorige week maar 4 dagen, ook iets om prima aan te kunnen wennen. Benieuwd wat ik deed?

Maandag werkte ik thuis omdat ik naar de tandarts moest, en dat was best prima. Het was een nieuwe maand en dus een nieuw thema in mijn bullet journal! De tandarts viel gelukkig ook wel mee.

Schatje moest de hele week ’s nachts werken en dus leefden we even een beetje in een omgekeerde wereld, haha. Ik at op maandag dan ook lekker simpel een pizza. Hij viel wel een beetje tegen helaas..

Dinsdag kreeg ik stickers binnen van een super lief meisje op Instagram. Ze maakt deze stickers zelf en ik vind ze super mooi! Best een aanrader dus. En ze passen goed bij mijn thema van deze maand.

Ik werkte deze week maar 4 dagen, maar op woensdagmiddag was ik al wel toe aan thee en chocolade. Dus dan maar even met een collega op jacht. Lekker!

’s Avonds werkte ik aan wat nieuwe ideetjes voor mijn nieuwe journal na april. Dan ga ik voor een A6 versie en dat wordt wel even wennen. Zo wennen dat de week ineens maar 6 dagen had in plaats van 7. Oeps.. Gelukkig was dit nog maar een probeersel!

Donderdag was ik vooral blij dat het ’s avonds al weekend was. Ik werkte ’s avonds aan een video die zondag online kwam (hier te bekijken)!

Vrijdag was wel weer leuk, want ik ging met mama op pad! We gingen naar het Creaweekend in Rijswijk, een beurs met allerlei standjes waar je knutselspullen kon kopen. Niet alleen spullen voor tekenen, verven en journallen dus, maar ik vond het alsnog wel leuk.

Ik kocht onder andere deze stempelkussens in het wit, zilver en brons. Heel tof en precies wat ik zocht!

We waren na een uur of twee wel weer klaar eigenlijk. Toen zijn we nog even naar mijn oude wijk (Ypenburg) gegaan om te lunchen, daarna naar de Pipoos XL in Hazerswoude, en uiteindelijk eindigden we in het centrum van Zoetermeer. Daar zit blijkbaar tegenwoordig een Eazie en dat vind ik altijd super lekker!

’s Avonds probeerde ik de witte inkt uit op zwart papier en dat werkte beste goed! Wel duurt het lang voordat het droog is, dat is wel een beetje irritant. Maar zeker handig!

Zaterdag gingen we op jacht voor nieuwe stoelen en wonderlijk genoeg waren we snel geslaagd! Het werden deze stoelen van de Makro, en het plastic is er inmiddels wel vanaf :).

En ik zag nieuwe items bij de Hema! Deze bullet journals vond ik er vooral wel leuk uit zien. Ben benieuwd wat er nog meer komt, want ze waren het schap nog aan het vullen.

’s Avonds gebruikte ik eindelijk weer eens mijn iPad en Apple Pencil. Ik heb ‘m echt maanden niet gebruikt en het was haast een beetje een miskoop. Maar nu ik er weer mee aan de slag ging, werkt het toch wel goed. Ik wilde stickers maken en ging dus aan de slag!

Maar zondag was het zulk lekker weer, dat we wel even weg moesten. De cabrio werd afgestoft en we gingen richting Muiden. Helaas moet je flink dokken om het Muiderslot te bekijken, dus we bekeken ‘m maar vanaf een afstandje. Daarna gingen we nog even naar de Nike Outlet in Muiden, maar ze hadden niet veel leuks.

En lekker weer vraagt om een ijsje, toch? We vonden een ijssalon onderweg naar huis en het was super lekker!

’s Avonds maakte ik mijn stickers af en printte ik ze uit op etiketpapier. En zo heb je stickers! Ik vind ze wel goed gelukt :).

Deze week is weer gewoon een normale week. Vijf dagen werken en hopelijk tussendoor werken aan meer stickers. En aan een video, want het is de hoogste tijd voor een flip through van maart.

Hopelijk hebben jullie ook een lekker weekend gehad!

2 Reacties

  1. Als ik een printer had, zou ik ook al mijn doodels afdrukken en er stickers van maken 😀 Leuk idee! Misschien toch eens kijken of ik dat niet kan regelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *