Wat ik in een week deed #80

Zo, aan dat lenteweer kan ik wel wennen! Dat helpt toch ook wel een beetje bij het winterdipje. Daar hebben we afgelopen weekend dan ook wel goed van genoten.

Maar eerst moest er natuurlijk weer gewoon gewerkt worden. Ik leefde me op maandag tussen het werken door lekker uit qua foto’s. Die Lamy vulpen kocht ik een paar weken geleden en ik vind ‘m nog steeds mega fijn!

’s Avonds aten we nacho’s met (vega) gehakt, groenten en crème fraîche uit de oven. Zeker niet gezond, maar wel lekker makkelijk en super lekker!

Dinsdag en woensdag werkte ik thuis, super chill. Ik moest heel geconcentreerd ratings updaten in het systeem wat we beheren en dan is het wel fijn om gewoon in alle rust thuis eraan te kunnen werken. En tussendoor een wasje doen :).

Dinsdagavond gingen we naar Ikea want we hadden wat beddengoed nodig. En mocht je bruin, wit of zwart inpakpapier zoeken voor je journal, dat hebben ze daar dus! Ik nam de zwarte mee, want die heb ik nog niet.

Woensdag werkte ik dus weer thuis en het zonnetje scheen, lekker!

Tijdens de lunch knutselde ik de spread hierboven in mijn #junkjournal. Met lekker veel washi tape, haha!

’s Avonds stond de postbode voor de deur met een pakketje van Arteza! Ik had laatst wat spullen van dit merk gekregen voor Instagram en mocht nog wat uitzoeken. Ik was wel benieuwd naar de brush pens.. En kreeg er een heleboel! Voorlopig kan ik dus wel weer vooruit.

Donderdag ging ik maar weer eens naar kantoor en daar waren mijn collega’s verrassend genoeg wel blij mee. Ik ben vooral nog steeds blij met mijn iPhone hoesje!

’s Avonds waren we twee luie donders en eindigden we bij de McDo. Nou ja, ik kan er niet wakker van liggen. Nog steeds blij met de vega kipburgers, en de nieuwe McFlurry vond ik ook wel lekker!

Vrijdag postte ik een spread van mijn junkjournal op Insta en die quote paste wel weer goed bij de dag. Er komen (weer) wat veranderingen in het team op mijn werk, ik babbelde met een oud-collega, en ik voelde me door het harde werken aan het begin van de week inmiddels ook niet zo gemotiveerd meer. Ach, we zullen zien hoe het verder gaat.

Zaterdag was het super lekker weer en besloten schatje en ik maar op stap te gaan. Shoppen hadden we niet zo’n zin in en dus leek het mij wel leuk om eens de toerist in eigen land uit te hangen. We gingen als eerste naar Volendam en daar was het gelukkig nog niet zo druk. Wel lekker zonnig en dus genoten we op het terras van een lekker koffietje!

Volendam is verder niet zo spannend en dus gingen we naar Monnickendam, een dorpje verder. Ook niet super boeiend, maar wel een gezellige binnenstad. Een terras zat helemaal vol en dus gingen we daar ook maar zitten. Een goede keus, want het eten was heel lekker! Ik ging voor een vegaburger met patatjes.

’s Avonds waren we dan ook moe maar voldaan. En gelukkig hebben we de foto’s nog!

Zondag was een chill dagje en ik maakte niet zo heel veel foto’s. Ik werkte aan spreads in mijn journal, we haalden nog wat onkruid weg uit de tuin (never ending story), keken voetbal. Een typische zondag dus!

Deze week wordt wel weer een beetje “gek”. Vriendje moet ’s nachts werken en ik werk maar 4 dagen, want vrijdag ga ik naar een creabeurs met mama. Daar kijk ik wel naar uit!

4 Reacties

  1. Die nacho’s moet ik duidelijk ook maar eens in de oven mikken, want wat ziet het er lekker uit!! ♥ En die veggieburgers bij McDo vind ik ook geweldig, alleen blijf ik het toch spannend vinden. Ik bestel weleens na middernacht omdat ik dan pas thuiskom, maar dan vrees ik toch iedere keer weer dat het echte kip is, hoor. 🙃

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *