Wat ik in een week deed #79

Afgelopen week was niet zo mijn week. Ik voelde me matig, schatje moest werken als ik juist thuis was, en ik was vooral aan het aftellen naar het weekend. Ach, dat hebben we allemaal wel eens. Doordeweeks maakte ik dan ook niet zo heel veel foto’s, maar wel een paar. En het weekend was wel heel leuk!

Maandag moesten we gewoon weer aan het werk. Schatje werkte deze week ’s middags – ’s avonds en hij was zo lief om overdag te koken voor mij. Good old spinazieschotel!

’s Avonds bewerkte ik een van mijn video’s, al is hij nog niet online. Ik twijfel nog steeds of ik ‘m wel goed genoeg vind eigenlijk.

Dinsdag was een hele matige dag en na het werk kroop ik direct mijn bed in. Geen foto’s dus.. Maar woensdag gingen we weer met frisse tegenzin aan de slag. Ik werkte thuis en tussendoor gingen we even stemmen. Ik vond het ZO moeilijk deze keer! Uiteindelijk volgde ik maar gewoon de stemwijzer, al sloeg ik SGP maar even over :).

Het weekend ervoor haalde ik de 20.000 volgers op Instagram! Echt mega veel. Dat hoogtepunt moest natuurlijk wel in de bullet journal.

Woensdagavond had Kruidvat weer zo’n koopavond met korting en ze hadden leuke nieuwe telefoongoodies. En bandjes voor de Apple Watch, daar nam ik een setje van mee. Ik kocht ook tijgernootjes om de dag erna op kantoor uit te delen. Ik werk met veel internationale collega’s en dan zijn dit soort super Hollandse dingen altijd wel leuk om mee te nemen. Ze vonden het heel lekker!

Donderdag at ik pizza, lekker uitdagend. Hij was wel heel lekker! Ik vind spinazie op een pizza altijd wel een succes.

’s Avonds ging ik lekker kleuren en knutselen in mijn nieuwe journal, die ik vooralsnog liefkozend “junkjournal” noem. Ik vond deze spread best mooi geworden en de quote ook wel bijzonder!

Vrijdagochtend was het weekend in zicht. Ik maakte me weer eens op met wat producten van de Hema BAE lijn en ze zijn echt heel fijn! Zelfs de foundation vind ik verrassend goed werken.

Konijnenvoer met de lunch..

En vlak voor sluitingstijd ging ik nog even langs een kringloopwinkel in de buurt om op zoek te gaan naar boeken. Ze verkopen er vaak boeken die echt top zijn voor je journal! Ik vond wat boeken over planten en dat is echt perfect. ’s Avonds maakte ik er gelijk een spread mee en ik vond ‘m ook wel weer geslaagd.

Zaterdag was het leven een stuk beter want weekend. We gingen ondanks weinig zin toch maar wel op pad. Even de Karl door de wasstraat..

En daarna even naar de Makro. Ik word altijd wel blij van de schappen met stiften (en de selectie Tony Chocolonely). En in de outlet hoek lag een Tamagochi! Mocht ‘m niet kopen van het vriendje..

Daarna gingen we naar Zaandam, want daar zit een Loods 5 outlet en daar slagen we eigenlijk best wel vaak. We zochten nog tafeltjes voor bij de bank en deze glazen exemplaren vonden we eigenlijk best wel mooi! Wel heel volwassen haha, en we moeten er nog steeds een beetje aan wennen. Maar ze gingen wel mee!

Daarna lekker aan de koffie en de lunch. Ik kocht ook nog een winterjas bij Vrijbuiter met een fijne korting. Goed geslaagd dus!

’s Avonds aten we voor het eerst deze week gewoon weer samen en waren we allebei wel toe aan een AVG’tje. Deze vega vissticks van Vivera vind ik ook wel fijn!

Zondag hielden we een chilldagje, al ging ik alsnog wel aan de slag. Ik moest nog beginnen met mijn spreads voor april en ik wilde het filmen voor YouTube. Dat is gelukt!

’s Avonds aten we lekker ongezond – in mijn geval vegaballetjes met frietjes en pindasaus. Vriendje maakte er saté bij en het was allemaal best wel geslaagd weer!

Hopelijk is deze week wat chiller dan afgelopen week. We moeten waarschijnlijk nog even langs Ikea en daar kijk ik nu al naar uit :). En de april video verder afmaken zodat hij in het weekend online kan!

Hoe was jullie weekend?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *