Wat ik in een week deed #78

Maandag, wat kom je toch altijd weer veel te vroeg. Maar ach, aan al het goede komt een eind en dus ook aan het weekend! Het was wel weer een druk weekje met een prima weekend.

Maar de maandag begon fris, fruitig en vooral heel winderig. De storm en regen die de hele week duurde maakte mij wel ietwat sip eigenlijk. Stom is dat. Ik had wel een nieuwe sticker op mijn bullet journal geplakt, uit een pakketje wat ik bij Curvacious won!

Maandag zaten we er allemaal eigenlijk niet zo lekker in, en dus werd het koffie en een koekje. We hebben een coffee corner met verse koffie en snacks op kantoor, super fijn!

’s Avonds werd het een AVG’tje. Helaas voelde ik me ’s avonds helaas heel ziek en ging het dus niet zo best. Ik was even bang dat ik weer een week gevloerd zou zijn, maar de volgende dag ging het gelukkig wel weer prima.

Ik besloot maar wel een salade te scoren tijdens de lunch, want dat gaat vaak wel goed. Deze keer hadden ze een hele lekkere, met onder andere geitenkaas.

’s Avonds werd het wel een zwaar maaltje, want het vriendje maakte pizza. En het was super lekker! Dat kan hij wel, die lieve schat.

Ik ben nog steeds super blij met mijn nieuwe manier van werken in mijn bullet journal! Ik maak per dag een spread en heb zo altijd genoeg plek voor mijn to do’s.

Woensdag werkte ik thuis en had ik meer dan genoeg te doen. Tussendoor wel even een wasje gedaan, gestofzuigd en naar de Action. Dat vind ik ook altijd wel fijn aan thuiswerken. En ik ben alsnog een stuk productiever dan op kantoor!

Donderdag waaide we maar weer naar kantoor. Een paar collega’s waren overgekomen vanuit de UK en eentje had een Muji bestelling voor me meegenomen! Echt super lief en heel erg blij mee. De verzendkosten naar Nederland zijn mega hoog en dus was dit wel een fijne oplossing. Ik bestelde wat nieuwe boekjes en een washi tape set.

En taartjes op kantoor!

Vrijdag hadden we teambuilding en daar zat ik niet zo om te springen eigenlijk, maar het ochtendprogramma was wel interessant. We moesten een persoonlijkheidstest invullen die ik zo’n 3 jaar geleden ook al eens heb gemaakt en best goed vind. Het gaat voornamelijk over hoe jij bent in je werk en hoe je persoonlijkheid naar voren komt. Ik ben vooral blauw en groen, wat betekent dat ik veel waarde hecht aan structuur en planning, en tegelijkertijd een teamspeler ben. Daar herken ik mezelf ook wel in!

Vervolgens was het ein-de-lijk weekend en daar was ik wel aan toe. Ik was de hele week heel erg moe, sliep ook niet zo best, en was wel even toe aan lekker niks. Zaterdag begon ik in een van mijn nieuwe Muji boekjes met iets nieuws. In mijn “gewone” bullet journal is niet heel veel plek voor creatieve pagina’s en daar wilde ik wel iets mee gaan doen.

En dus begon ik met deze pagina! Ik heb best vaak songteksten, quotes of pagina’s uit boeken waar ik best wel wat meer mee wil doen. Daar ga ik deze journal dan ook voor gebruiken.

’s Middags besloten we toch maar wel iets te doen. Ik wilde wel even kijken naar nieuwe shirtjes en dus gingen we naar Beverwijk. Een prima stadje, want het is er altijd rustig en ze hebben er een grote H&M. En blijkbaar nu ook een Hemarkt. Super gevaarlijk als je van stickers en boekjes houdt..

Even lunchen bij Bakker Bart, lekker!

Ik kocht een lijmstift en stempels bij Xenos! De lijmstift is niet zo’n succes, maar de stempels zijn wel super leuk.

Daarna gingen we nog even langs bij de ouders van mijn vriend, waar zijn nichtje ook was. Ze maakte een paar mooie knutselwerkjes en we kregen er twee mee naar huis. Op de koelkast dan maar!

Zondag hadden we de intentie om uit te slapen, maar dat faalt meestal. Er was Formule 1 op tv en dus lagen we om half 7 al naar Max te kijken. Ach, ook leuk. En hij deed het weer goed!

Daarna lekker aan een zondags ontbijtje. Dit doen we inmiddels bijna elke zondag en dat vind ik helemaal niet zo erg.

Er kwam weer een nieuwe video online, de flip through met mijn spreads van februari.

Ik maakte nog een spread in mijn nieuwe journal. Dit is mijn favoriete quote! De spread vond ik wat minder geslaagd, maar ach.

En ’s avonds waren we twee zwakke dikkies en werd het McDo. Ik had daar echt even zin in, hoe slecht het ook is. Ik ging weer voor zo’n veggie McChicken burger.

Deze week wordt denk ik een beetje gek. Vriendje werkt deze week andere tijden en ik ga zelf ook een beetje proberen te schuiven in mijn dagen. En ik gok.. Dat het ook weer een hele drukke werkweek wordt!

3 Reacties

  1. Zo herkenbaar dat het weekend altijd weer te snel voorbij is! En zo slecht is de mcdonalds niet, je kiest tenminste voor de meer verantwoorde versie (aka vega!), het had erger gekund!

  2. Aah wat ben ik jaloers op die coffee corner van je werk! Dat mis ik hier stiekem wel, haha. Moet toch echt voor mezelf zorgen. Fijn overzichtje weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *