Wat ik in een week deed #77

Oh jongens, ik mis het weekend nu al. Maar ach, komt wel weer goed. Ik had wel een leuk weekend en de rest van mijn week was eigenlijk ook best prima. Op naar de foto’s!

Maandag begonnen we wel weer met frisse tegenzin en was het wel weer druk op het werk. Op zich niet zo erg, want dan gaat de dag wel sneller.

En het was weer een goede dag voor mijn bankrekening, want ik nam de spinazieschotel van de dag ervoor mee voor lunch. Lekker!

Ik ben wel nog steeds heel blij met mijn Lamy vulpen! Het schrijft zo lekker en ik vind het er mooi uitzien (zowel de pen als hoe de inkt op het papier eruit ziet). Soms wel een beetje last van vlekken, maar ach.

Dinsdag maakte ik dit shot en deed m’n iPhone het best prima in de HDR modus!

’s Avonds lagen er twee pakketjes voor me klaar, waaronder eentje van KameraExpress. De flitser van mijn Olympus camera was overleden en ik miste het toch wel erg. Ik wilde wel een betere kopen dan ik had, maar natuurlijk is dat wel duur. Gelukkig hadden ze deze flitser als tweedehands model in het assortiment en dat scheelde een hoop centjes! Bij KameraExpress krijg je dan wel gewoon goede garantie erop en is het dus minder risicovol dan bijvoorbeeld Marktplaats. En hij doet ’t goed!

’s Avonds gingen we nog even naar de Action, altijd leuk. En ze hadden deze setjes zowaar nog, waar een stencil in zit wat ik in deze video heb gebruikt. Dat viel me weer alles mee!

Woensdag werkte ik weer eens thuis en dat vind ik mega chill. Ik ben dan veel productiever en ik gebruik de pauzes voor andere nuttige dingen, zoals even snel een video opnemen voor YouTube. Helemaal prima!

’s Avonds aten we de restjes van de wraps van de dag ervoor – of eigenlijk maakte ik nacho’s van het gehakt en de groentjes die we over hadden. En het was super lekker!

Daarna even de video editten. Ik doe er vrij weinig moeite voor moet ik zeggen, en dus ben ik met een half uurtje wel klaar. Vooralsnog geen expert in bijzondere effecten en andere tierlantijntjes, haha!

Donderdag aten we ’s avonds bij de ouders van mijn vriend, altijd gezellig. Ze hebben een nieuw koffiezetapparaat, zo’n fancy Jura ding, en natuurlijk matchende glazen. We kunnen niet ontkennen dat we ‘m ook wel willen.. En we gingen nog even langs Kruidvat, waar ineens allerlei droogshampoos in het uitverkoopschap stonden. Ik gebruik het de laatste tijd wat meer en nam er drie mee om uit te proberen!

Deze week kwam ook mijn eerste Etsy bestelling binnen! Ik durfde het nooit zo goed aan maar ik vond de stickers van deze shop zo mooi, dat ik het toch maar eens deed. Super blij mee! Deze stickers ga ik bewaren voor mijn volgende bullet journal.

Vrijdag was het weekend in zicht en mocht ik van mezelf wel lunch kopen. Lekkere wraps en pannenkoeken – het leven wordt niet veel beter op kantoor.

En ik was ook wel echt toe aan weekend, het was wel weer een drukke week.

Waar ik wel blij mee was deze week, was mijn nieuwe theebeker van Aladdin. We hadden al wat fijne flessen van dit merk en ik wilde graag een fles waar je makkelijk losse thee in kunt zetten en mee kunt nemen. Hij werkt top!

’s Avonds waren we lui en werd het een broodje hamburger, of in mijn geval vega visburger.

Zaterdag gingen Karl en ik op avontuur!

Eerste halte was Lara in Amsterdam, waar ze een lekkere lunch voor ons had gehaald.

En daarna gingen we samen naar Linschoten, waar de winkel van ScrapDelight is. Ik volg ze al een tijdje via Instagram en was benieuwd naar de winkel.

En die was best wel mooi! Ze verkopen allerlei knutselspulletjes, ook voor bullet journals en planners, en ik vind het altijd fijn om het in het echt te kunnen bekijken voordat ik het koop. Dan is dit natuurlijk een prima oplossing!

Daarna gingen we even naar Maarssen op de terugweg, voor onze wekelijkse hoeveelheid Action. Ik zag de vegan producten die Lotte laatst reviewde op haar blog en ik nam de shampoo mee. Ben heel benieuwd!

Bij ScrapDelight kocht ik natuurlijk een paar dingetjes, voornamelijk handige stempels voor mijn bullet journal. En een Leuchtturm 1917, die ik ga gebruiken voor notities op het werk. Ik heb er nu eentje van Moleskine, maar daar drukt alles in door en dat irriteert me behoorlijk.

Ook scoorde ik twee A6 bullet journals bij Action. Ik zag ze in een video van Creachick en kan het dan toch niet echt laten liggen.. Geen idee waar ik ze voor ga gebruiken, maar ach.

’s Avonds werd de dag nog beter want we moesten even naar de Ikea voor lampjes. En kwamen natuurlijk thuis met veel meer dan dat.

Zondag was een lekker chill dagje. Ik werkte aan een nieuwe spread in mijn zwarte journal en probeerde het te filmen met een dik ledpaneel erop, want donker. Ik deed zowaar eens op tijd mijn belastingaangifte en ruimde een beetje op.

’s Avonds aten we burrito’s die ergens onder de berg kaas verborgen lagen. We deden zelfs nog boodschappen voor drie dagen, wat een godswonder is. Trots!

Deze week wordt denk ik wel weer druk qua werk. Ik heb ook verder nog niet zo heel veel plannen, maar dat vind ik meestal niet zo erg.

Hoe was jullie weekend?

6 Reacties

  1. Ik heb echt bewondering voor de hoeveelheid dingen die jij nog gedaan krijgt na werk zoals werken aan je bullet journal of videos editten! Heb nu net weer een nieuwe moleskine besteld voor aantekeningen maar na het zien van je Leuchtturm vraag ik me af of ik de juiste keuze gemaakt heb haha.

  2. Elke keer als ik naar jouw bullet journal foto’s krijg, wil ik meteen de mijne er weer bij pakken. Maar als ik dan tijd ervoor heb, heb ik er geen zin in. Struggles, haha! Wat een fijne week en succes weer deze week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *