Wat ik in een week deed #76

Afgelopen week ging het weer een stuk beter! Ik was niet meer ziek en dus ging ik weer aan het werk. Het was alsnog wel een kort weekje, want vrijdag was ik vrij en gingen we een dagje weg.

Maar we begonnen de week natuurlijk op maandag. Ik voelde me een stuk beter, maar kon gelukkig eerst een dagje thuiswerken om te kijken hoe het ging. Dat ging best prima en het was gelijk weer een hele drukke dag. Tussendoor wel even een fotootje gemaakt van de dagen ervoor in mijn bullet journal!

Schatje moest de hele week ’s avonds werken en dus kon ik eten wat ik zelf wilde. Ik probeerde een receptje uit (maar dan met couscous want orzo kennen ze niet in mijn dorp) en het was best lekker!

’s Avonds wilde ik lekker foto’s maken.. En toen kapte mijn nieuwe flitser er ineens mee. Noooo! Niet die op de foto trouwens, die had ik even erop gezet om te kijken of het aan mijn camera lag. Toch de flitser, en ik had ‘m pas net. Helaas had ik geen garantie meer (hij was tweedehands). Maar ja, wellicht heb ik inmiddels al een betere besteld.. 🙂

Dinsdag maar wel weer naar kantoor en mijn collega’s waren blij dat ik er weer was! En ik had nog wat over van het avondeten van maandag, wat ik dan wel lekker vind om mee te nemen naar kantoor. Ook dinsdag was een drukke dag, het was wel te merken dat mijn werk een weekje stil had gelegen.

’s Avonds besloot ik weer een video te filmen voor mijn bullet journal YouTube channel. Dat doe ik trouwens standaard met mijn Olympus camera en niet met mijn Canon spiegelreflex. Ik vind deze camera veel makkelijker te gebruiken en net zo scherp!

Woensdag ging ik na werk even snel naar Hoofddorp. Ik wilde nieuwe oordopjes hebben en ik wilde de kipkorns van Mora proberen! Deze zijn vegetarisch en dat vind ik helemaal fijn. In Hoofddorp zit een AH XL en daar kon ik ze eindelijk wel vinden. En ik vond ze wel lekker! Goede crunch en het lijkt zeker op kip.

Donderdag was mijn laatste dagje kantoor voor de week en wederom druk, dus ik was wel blij dat ik lekker weekend kon gaan vieren.

En vrijdag was super leuk! Schatje was ook vrij en dus gingen we naar Bataviastad. Er volgt nog een losse blogpost mer sfeerfoto’s en een shoplog, dus stay tuned :). Ook was het een nieuwe maand, dus een nieuw thema in de bullet journal!

’s Avonds hadden we weinig zin in moeilijk doen en aten we stokbroodjes met smeersels en focaccia. Ik vind het helemaal prima!

Zaterdag begon ik de dag bij de kapper! Mijn haar was voor mijn doen echt mega lang en ik merkte dat ik me er juist aan ging ergeren. Het viel niet meer zo mooi en vond het lastig te stylen. Tijd voor een nieuwe frisse coupe dus.

En ongeveer de helft ging er vanaf, oeps! Maar ik vind het een stuk beter zo. Nu schatje nog.. (sorry schat)

Gelukkig hield hij nog wel een beetje van me en maakte hij een super lekker ontbijtje op zondag. Een goed begin van de dag!

Er kwam een nieuwe YouTube video online, een AliExpress shoplog! Je ziet ‘m hier.

Ook plaatste ik de eerste spreads van maart op Instagram. Ik ben heel blij met mijn thema voor deze maand! Lekker fris en vrolijk. Je ziet hier ook nog een deel van een foto van zaterdag, waar ik met het nichtje van mijn vriend op de foto ging. Ik blur dat soort foto’s altijd vanwege privacyredenen, maar ze is wel heel schattig. En deze keer wilde ze haar broodje eten met tante Marjolein.

Zondag heb ik eigenlijk vooral lekker geknutseld. Ik maakte mijn februari review spread en de rest van de spreads van maart. En ik had een zwarte journal besteld via AliExpress waarvan ik nog niet zo goed wist wat ik ermee wilde. Maar ik had een goed idee, dus ging ermee aan de slag! Ik ga ‘m gebruiken voor verslagen van leuke uitjes, zoals van ons tripje naar Bataviastad. Lijkt me super leuk om dan later in terug te bladeren!

’s Avonds aten we weer eens spinazieschotel, wat ik altijd heel lekker vind. Ik vond het ook wel een fijn weekend zo en vond het vooral leuk om weer eens op pad te gaan met schatje. Dat zijn toch altijd leuke dagen!

Hopelijk hebben jullie ook een leuk weekend gehad!

3 Reacties

  1. Wat tof dat die pagina’s helemaal zwart zijn! En ik kijk ook altijd de video’s van Claire, zij komt vlakbij mij vandaan.. leuk om dat boere accent soms erin terug te horen! En je haar is leuk! ik had het altijd lang en daar hield mijn vriend ook echt wel van maar nu ik een lob heb vind die het eigenlijk veel leuker zo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *